Prins Oscar är slående lik pappa Daniel

prins oscar är slående lik pappa daniel

Prins Oscar är en mini-kopia av pappa Daniel. Hovets bilder visar att likheterna nu är ännu tydligare!

“Pappa upp i dagen” är ett uttryck som folk slänger sig med, titt som tätt. Men i prins Oscars fall är uttrycket helt legitimt – han är verkligen slående lik pappa Daniel. Och det blir bara mer och mer tydligt ju äldre han blir.

Nya bilderna visar likheterna mellan Oscar och Daniel

När prins Oscar fyllde 4 år, den 2 mars, valde hovet att fira prinsen med två nya bilder. En på bara Oscar, när han blickar ut över Hagaparken från ett av slottets fönster, och en på båda syskonen. Och det är verkligen en liten mini-Daniel vi ser! Både ansiktsformen och den lekfulla blicken känns igen. Dessutom har han sin pappas näsa.

ny födelsedagsbild på prins oscar

Hovet firade prins Oscars 4-årsdag med två underbara bilder!

LÄS MER: SÅ FIRADE HOVET PRINS OSCARS 4-ÅRSDAG

Prins Oscar är en eftertänksam liten kille. Han gör sällan några spontana utspel (åtminstone inte framför fotografer) och betraktar gärna situationen innan han dyker in i den. Men precis som Daniel har han nära till skratt och den som får honom att dra mest på smilbanden är förstås storasyster Estelle. Syskonen har en helt unik relation – precis som pappa Daniel hade till sin storasyster, Anna Westling Blom, när han var liten.

Prins Oscar på Haga slott. 4 år. 2020.

Det försiktiga, men hjärtliga, leendet känns igen från Daniel!

När Oscar var yngre var han allra mest lik storasyster Estelle, men ju äldre han blivit desto mer har han tagit efter från pappa.

Foto: TT, Linda Broström/Kungl. Hovstaterna