Prins Oscar – detaljerna som visar att han är pappa upp i dagen

Prins Daniels och kronprinsessan Victorias son Oscar blir mer och mer lik pappa för varje dag som går.

Den 2 mars 2016 föddes kronprinsessan Victorias och prins Daniels andra barn. Prinsessan Estelle hade äntligen blivit storasyster! En stolt pappa berättade att det blev en son, och att hans namn skulle vara Oscar.

Den allra första bilden vi fick se av prins Oscar!

Den allra första bilden vi fick se av prins Oscar!

Nu har Oscar hunnit bli 3 år, snart 4, och han visar mer och mer personlighet för varje gång vi fått se honom. En lugn och glad kille som känner sig som allra tryggast i mammas och pappas famn. Han älskar att sparka boll och cykla på sin lilla springcykel.

Prins Oscar

Prins Oscar döptes i maj 2016.

Oscar vid mamma Victorias namnsdagsfirande 2017.

Oscar vid mamma Victorias namnsdagsfirande 2017.

Men det som många uppmärksammat med prins Oscar är hur otroligt lik han är pappa Daniel! De är som kopior av varandra. När Oscar var yngre var han allra mest lik storasyster Estelle, men ju äldre han blivit desto mer har han tagit efter från pappa.

Prins Oscar

Oscar verkar ha fått samma hårfärg som pappa, samma mun, samma ögon och samma näsa. Till och med öronen är lika! De är verkligen lika som bär och deras relation växer i samma takt som Oscar blir äldre. Om Oscar har tagit efter pappas intressen återstår att se, men  av det vi har sett verkar han i alla fall tycka om att röra på sig!

Foto: TT