Nya uppgifter! Prins Daniels beslut för Oscar

prins daniels beslut för prins oscar

Lite rolig egentid med pappa! Prins Oscar fick hänga med Daniel ut på stan – och med sig hade de en stor H&M-påse.

 

Håll ögonen öppna nästa gång du är ute och shoppar i Stockholm – det kan hända att du krockar med någon i kungafamiljen! Det var i alla fall vad som hände i tisdags, i krokarna kring varuhuset NK.

För där på Hamngatan kom prins Daniel och prins Oscar gående – mitt i vimlet, bara de två. Kanske hade de varit och shoppat lite coola kläder till Oscar? Prins Daniel hade i alla fall en stor H&M-kasse i handen.

Prins Oscar och Hamngatan i Stockholm

Det var här på Hamngatan i Stockholm som prins Oscar och prins Daniel dök upp i veckan.

Beslutet att, då och då, försöka leva ett vanligt liv med Estelle och Oscar är någonting som Daniel håller fast vid stenhårt. Så fort den kungliga kalendern tillåter ser han till att göra små utflykter tillsammans med barnen, som en helt vanlig småbarnsförälder.

prins oscar är slående lik pappa daniel

Vårt ögonvittne mötte prins Oscar och prins Daniel i stockholmsvimlet.

Prins Daniel: Egentid med Oscar och Estelle

Prins Oscar fick alltså lite speciell egentid med pappa, och det är en tradition som prins Daniel verkar ha hållit hårt på i alla år. Redan när prinsessan Estelle var liten så brukade han hämta henne tidigare på förskolan, ofta på fredagarna, och så hittade de på något kul, bara de två. En fredag var de på Junibacken, och en annan på Läsesalongen i Kulturhuset vid Sergels Torg.

Tidigare på dagen hade kronprinsessan Victoria och prins Daniel följt riksmötets öppnande via videolänk, det uppger hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning. Kanske inte så jättekul för en fyraåring. Men sen blev det alltså desto roligare, när Oscar fick hänga med pappa ut på stan.

prins oscar

Prins Oscar fick en kul eftermiddag!

LÄS MER: Victoria dök upp med Estelle och Oscar – och hunden Rio!

prins oscar

Nyekiperad för hösten? Kanske var prins Oscar ledig från förskolan, eller så hade prins Daniel hämtat tidigare.

LÄS MER: Victoria och Daniel – sanningen bakom kärleksresan

Foto: TT, Linda Broström / Kungliga Hovstaterna.