Prins Oscars förvandling – så har vi aldrig sett honom förut!

Jonas Ekströmer/TT
Prins Oscar brukar vara en lugn och timid liten pojke framför kamerorna, men nu visar han upp en helt ny sida!

Som kunglighet föds du in i offentligheten och det är inte alltid det lättaste att passa in i rollen som representant för ett helt land. Någon som klarat det väldigt bra är kronprinsessan Victoria, som alltid tagit sina uppgifter på största allvar och numera är en klippa i det svenska kungahuset med skyhögt förtroende hos folket.

Någon som verkar ha ärvt Victorias naturliga självförtroende som prinsessa är Estelle. Hon är bara åtta år gammal men redan hunnit charma svenska folket med sin personlighet och grace. Sedan har vi lillebror Oscar, som än så länge har stått lite i skuggan av sin storasyster.

Prins Oscar har en busig sida som vi hoppas få se mer av!

Ofta när vi sett Oscar tillsammans med Victoria och resten av familjen har han hållit sig nära mamma eller pappa och verkat lite blyg framför kameran.

Men nu verkar han växa upp till att bli en riktigt tuff och sprallig liten kille. Under ett besök på restaurangen Cassi i Stockholm levde han om ordentligt tillsammans med alla sina kompisar. Det var ett helt gäng på 6-7 barn som lekte tillsammans runt borden.

Smarta knepet med prins Oscar och kompisarna

När det var dags att sätta sig att äta drog en av de andra mammorna fram det klassiska knepet; "tysta leken”. Det tyckte alla barnen lät som en jättebra idé och det blev tyst och lugnt under middagen.