Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Oscars utseende på nya bilderna väcker reaktioner: "Helt förändrad"

23 aug, 2023, 06:00 
Prins Oscar
STOCKHOLM 20230821Kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip, prinsessan Estelle och prins Oscar tar emot VM-bronsmedaljörerna i fotboll på slottet.Foto Jonas Ekströmer/TT kod 10030
Hovets bilder visar en helt ny prins Oscar.
Annons

Prins Oscar har verkligen charmat hela det svenska folket. Vi känner honom som en spjuveraktig sexåring – en sällsynt levnadsglad liten gosse.

Han växer dessutom så det knakar och varje ny bild på honom är en högtidsstund för alla som följer och engagerar sig i den svenska kungafamiljen.

Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!Brand logo
Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!

Prins Oscar förändrad på bilderna

Även i utlandet hittar vi gott om Oscar-fans. Tyska Promipool har kastat sig över de senaste bilderna på vår unge prins – de som dök upp på Kungahusets officiella Instagram-konto.

"Svep för att ta del av några ögonblick från Prinsessan Estelles och Prins Oscars sommarlov. Fotografierna är tagna av Kronprinsessan", står det i bildtexten.

Promipool är fullständigt begeistrade. Och bilderna på Oscar verkar ha gjort ett extra starkt avtryck på redaktionen.

Annons

"Nu har kungafamiljen lagt upp ett foto där prins Oscar ser helt förändrad ut", skriver Promipool.

"Det som står ut: de två unga kungligheterna har inte bara vuxit. Prins Oscars ansiktsdrag har förändrats drastiskt. Nu ser man mer distinkta drag i hans ansikte."

Norska Se och hörs kungaexpert Caroline Vagle har varit inne på samma sak. Så här sa hon i samband med ett bildsläpp under fjolåret.

– Då han var yngre framstod han som lite tillbakadragen och beskedlig, men nu är han mer bekväm framför kameran. Och vilken charmör han är, sa hon då.

"Har en förmåga att se lite plirig ut"

Oscar har alltid lockat fram reaktioner bara genom att skymta förbi på bild. Som ännu mindre pojke avhandlades hans buttra miner i Nyhetsmorgon i TV4. Alla studion var lika charmade av lillprinsens "ärliga stil".

– Han har en förmåga att se lite plirig ut i alla sammanhang. Det är något med att han inte spelar spelet. Han kör sin egen grej, sades det.

Annons