Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Philip har lämnat sjukhuset

22 aug, 2012, 10:30 
Margareta
Annons

Efter fem nätter på sjukhus har prins Philip fått lämna sjukhuset. Han är nu tillbaka på slottet Balmoral tillsammans med drottning Elizabeth. 

Det var i förra veckan som prinsen lades in på sjukhus efter hans återkommande urinvägsinfektion. När han nu fick lämna sjukhuset fem nätter senare gjorde han det till fots och var till synes välmående. En av sköterskorna berättade för The Guardian att prins Philip varit en vänlig patient samt att han sett fram mot att få fortsätta sin semester efter att ha skrivits ut från sjukhuset.

Inte första gången

Infektionen gjorde sig först påmind efter att drottningparet hade deltagit vid festligheter på en båt som flöt på Themsen, och den 91-åriga prinsen fick då köras akut till sjukhus. Även i julas fick drottningmaken föras till sjukhus, då handlade det om smärtor i bröstet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: IBL

Läs även:

Annons