Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Philip klarade av operationen – kvar på sjukhus

05 apr, 2018, 10:00 
Agneta Nisbeth
Drottning Elizabeths make prins Philip har klarat av sin operation. Nu har det brittiska hovet kommit med ny information om hur Philip mår.
Annons

I går skrev vi om att den brittiska monarkens 96-åriga make lagts in på sjukhus för en höftoperation under onsdagen. Under kvällen kom sedan beskedet från King Edward-sjukhuset vi hoppades på att höra, att allt gått bra.

Det brittiska hovet skriver:

“Prins Philip har genomgått sin planerande höftoperation och den har gått bra, tillfrisknandet går åt rätt håll. Prinsen kommer att behöva stanna på sjukhus under et par dagar till. Han är vid gott mod och har det bra. Fler uppdateringar kommer vid lämpligt tillfälle.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även den gamla drottningmodern fick sin höft utbytt under en operation på samma sjukhus på 90-talet, då var hon 95 och klarade ingreppet utan problem.

Så nu hoppas vi på att få se prins Philip vid drottning Elizabeth sida under bröllopet i maj, då prins Harry gifter sig med sin Meghan Markle.

Annons