Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Philip nobbade Trump – det här gjorde han istället

07 aug, 2018, 19:00 
Agneta Nisbeth
När drottning Elizabeth tog emot Donald Trump på slottet för en kopp afternoon tea så fanns inte hennes make prins Philip vid hennes sida. Han var inte sjuk utan...
Annons

Som ni kanske minns var prins Philip inte med när makan drottning Elizabeth träffade USA:s president Donald Trump för några veckor sedan. Nu vet vi vad han gjorde istället – han gick på dop.

Det är bland annat den brittiska tidningen Express som avslöjar att prins Philip istället reste iväg på ett dop, från Sandringham där han då vistades till Hampshire för att vara med under ett dop, av den lille pojken Inigo och prins Philip blev gudfar. Den som döptes var son till Alexandra och Tom Hooper och det blir med största sannolikhet den lille pojken som en gång får ärva den fina titeln Mountbatten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Elizabeth med paret Trump

Tidningen avslöjar också att prins Philip som nu blivit gudfader till runt 50 barn under 75 år, själv betalade resan över till dopet och att han tydligen mår ganska bra, trots allt.

Annons

Däremot är det inte säkert att han kommer orka med att gå på nästa kungliga bröllop i oktober då prinsessan Eugenie gifter sig med Jack Brooksbank. Tidningen TownAndCountryMag skriver att Philip som inte ens gillar Eugenies mamma Fergie inte verkar komma till vigseln.

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank

– Han gjorde allt han kunde för att gå på prins Harrys bröllop med Meghan. Men om han kommer denna gång är inte så säkert, säger en källa till tidningen.

Som ni kanske minns var ju inte varken drottning Elizabeth eller maken med under dopet av prins Louis härommånaden. Så vi får väl se vad som händer nu i höst…

Foto: Stella Pictures

 

Annons