Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Philip till sjukhus – opereras under dagen

04 apr, 2018, 08:27 
Agneta Nisbeth
Prins Philip fanns inte vid drottning Elizabeths sida under påskgudstjänsten, nu vet vi varför. Prins Philip åkte under tisdagen in på sjukhus för en planerad höftoperation.
Annons

Det brittiska hovet avslöjar att prins Philip, 96, har lagts in på sjukhus under tisdagen den 3 april, närmare bestämt sjukhuset King Edward VII Hospital i London. Drottning Elizabeths make ska under dagen genomgå en höftoperation.

Vi såg honom inte under påskgudstjänsten i St George’s Chapel under förra veckan, så man förstod redan då att prinsen inte mådde riktigt bra. Han ställde dessutom in ett uppdrag häromveckan eftersom han “inte var var så pigg” som en medarbetade uttryckte det i Daily Mail.

Nu får vi bara hoppas att allt går bra och att vi snart får se prins Philip på benen igen. Vi antar att han hemskt gärna vill vara med när barnbarnet prins Harry gifter sig med Meghan Markle i maj.

Foto: Stella pictures

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons