Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William avslöjar Georges framtida drömjobb

18 mar, 2018, 17:00 
Annie-Li Eriksson
Fyraårige George har redan börjat tänka på framtidskarriären. Men någon kung verkar han inte vilja bli!
Annons

Under en mottagning i Kensington Palace tidigare i veckan avslöjade pappa William att sonen George, 4, har en stor fascination för poliser, skriver brittiska Hello Magazine. När poliskommissionären Jayne Richardson berättade att de är i behov av fler poliser skojade hon med prins William: “Vi rekryterar så säg till om George och Charlotte är intresserade”.

Då svarade en stolt pappa William “[George] är besatt av polisen … bilar, leksaker, allting. ” Och strax innan jul fick vi ju veta att lillprinsen önskade sig en polisbil i julklapp. Kommer ni ihåg?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu dröjer det inte länge förrän prins George och prinsessan Charlotte får ännu ett syskon. Hertiginnan Kate är höggravid och väntas föda om drygt en månad.

Foto: IBL

 

 

 

Annons