Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William avslöjar: – Jag vill vänta med bröllop!

24 feb, 2010, 09:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Bröllopet får vänta! avslöjar prins William.
Bröllopet får vänta! avslöjar prins William.

Den nyblivna kompisen som hoppades få en inbjudan till bröllopet fick klara besked av prins William: – Det blir inget bröllop inom en snar framtid. Prinsen håller sitt löftet att inte fria före 28-årsdagen…

I måndags besökte prins William ett rekreationscenter för soldater som förlorat sin syn i tjänsten. Uppsluppen stämning rådde på St Dunstan’s centre, Llandudno i norra Wales. Speciellt efter att prins William bjudit på sig själv och försökt skjuta pil med förbundna ögon, men totalt misslyckat resultat. Pilen hamnade  kort och en halv meter från tavlan…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bom! Det gick inget vidare för prins William – utan ögon.
Bom! Det gick inget vidare för prins William – utan ögon.

Utan ögonbindel gick det dock bättre och prinsen kunde senare – med ännu större inlevelse – sätta sig in i soldaternas nya liv som synskadade. Det kungliga besöket var väldigt uppskattat och i den avslappnade atmosfären på centret fick en av prinsens nyblivna kompisar svaret alla brittiska journalister väntat på så länge:

Annons

– Ett bröllop är INTE nära förestående!

Cheeky Simon lyckades genom sin önskan att bli bjuden på bröllopet lirka ur prins William att det ännu inte finns några planer på bröllop mellan honom och Kate Middleton.

– Du lär får vänta ännu ett tag på en inbjudan, skojade prinsen.

Så hoppet är ute för de britter som trodde att prins William skulle bryta sitt löfte och fria före sin 28-årsdag. Kate Middleton lär förbli ringlös åtminstone tills efter prins Williams födelsedag i juni i år.

Av Eva Österlind

Foto: IBL, All Over Press

Annons