Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William hyllas som en kung!

28 dec, 2009, 10:30 
Agneta Nisbeth
Prins William får fler blomsterkvastar och uppmuntrande ord än någonsin. Britterna, ung som gammal, älskar sin prins - och han vinner poäng efter poäng. Pappa prins Charles har inte en chans!
Annons

Ja, om det brittiska folket skulle få välja idag, ja, då blir det prins William som får ta över efter drottning Elizabeth – inte prins Charles. Sedan det blev känt att prins William gjorde  “en Diana”  den 15 december och beblandade sig med Londons hemlösa så hyllas han som en kung. Prins William smög sig ut i natten – till verkligheten för de mest utsatta,till  de hemlösa Londonbornas krypin.

En utmaning som prinsen genomförde tillsammans med välgörenhetsorganisationen Centrepoints chef Seyi Obakin. Prinsen lyckades flyta in bland drogmissbrukare och hallickar och nattens timmar tillbringade han och Obakin i skydd av ett par soptunnor. De höll till och med på att bli överkörda av en sopbil!

Prins William bäst som kung!

Nu möts prins William av sina fans och anhängare som om vore han en kung – eller kanske rockstjärna. När familjen traditionsenligt besökte St Mary Magdalene Church vid Sandringham så var det William som drog till sig den största uppmärksamheten, inte drottning Elizabeth. Självklart kunde inte heller några av de övriga kungligheterna mäta sig med populariteten kring William. Fler och fler röster höjs nu för att prins William ska bli landets näste man på tronen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En prins som inte bara samlar in pengar – utan verkligen vill sätta sig in i problemen – uppskattas i Storbritannien. Och de flesta sänder en tanke till Williams mamma, prinsessan Diana, som en gång fick kritik för att hon väckte sina gossar, mitt i natten, och tog dem på en promenad “i verkligheten” bland hemlösa och utslagna i London. En minnesbild som aldrig har släppt varken Harry eller William.

Av Eva Österlind

Foto: TT

Annons