Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William och hans Kate flyttar kanske in i Dianas gamla hem

22 nov, 2010, 16:11 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har jakten på ett nytt hem för prins William och hans fästmö Kate Middleton börjat. Rykten säger att de kan komma att välja Kensington Palace, prinsessan Dians gamla hem.

Annons

Kanske blir det inte bara förlovningsringen som kommer att påminna paret om prins Williams mamma, prinsessan Diana, för nu sägs det att paret kanske kommer att flytta in Dianas gamla hem, Kensington Palace i västra London. Det är tidningen Hello som uppger att hovet bekräftat att det vackra huset finns med i diskussionerna om vilket slott som kommer bli parets bostad i framtiden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Delar hus med Harry

För just nu bor prins William och hans fästmö Kate Middleton i Anglesey i närheten av den RAF-bas där prinsen arbetar i veckorna. Under sin vistelse i London bor William med sin bror prins Harry i Clarence House. Men av förklarliga skäl vill nu så småningom hitta något eget. En talesman för William säger till dock till Hello:

– Prinsen har ännu inte tagit ställning i bostadsfrågan.

Både prins William och prins Harry har av förklarliga skäl mycket personliga minnen av Kensington Palace, det var ju där de spenderade en stor del av sin tid under uppväxten. Än idag minns folket prinsessan Diana genom att hänga upp minnessaker och foton av henne på järnstaketet som omringar slottet.

Bröllopsdatum

Ett bröllopsdatum verkar också vara på gång för paret, prins William har enligt uppgifter i brittiska tidningar sagt att han skulle vilja gifta sig under den sista veckan i april. Men om detta inte skulle fungera har de även valt en, ännu okänd, dag under sommaren.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella Pictures.

Läs även:

Annons