Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William och hans Kate har redan en bröllopsfixare

09 dec, 2009, 06:58 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Snart blivande brud?
Snart blivande brud?

Prins William och hans fästmö Kate Middleton verkar inte ha särskilt bråttom med att annonsera sin förlovning. Men det brittiska kungahuset uppges dock redan ha hittat en passande bröllopsarrangör!

Även fast förlovningen mellan prins William och Kate Middleton ännu inte basunerats ut, så har redan det brittiska kungahuset börjat leta lämpliga bröllopsfixare. Och nu har man hittat en passande, och man behövde inte direkt leta långt utanför de kungliga kretsarna, rapporterar Telegraph.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Grevinnan av Wessex lägenhetskompis

Den som man syftar på är Sarah Sienesi, en bröllops- och event-konsult och tillika väninna till grevinnan Sophie av Wessex. Sarah har nämligen i all tysthet anlitats som hovdam till grevinnan av Sophie av Wessex. Sarah Sienesi delade lägenhet med Sophie under den tid då grevinnan var mer känd som PR-kvinnan Sophie Rhys-Jones. Sophie Rhys-Jones gifte sig med prins Edward 1999 och idag har de två barn, lady Louise Windsor och viscount Severn.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Annons