Prins William och Kate åt middag i beckmörker!

Ett fiffigt knep om man är prins och inte vill bli igenkänd och dessutom är lite blyg...?Prins William har varit på middag med sin Kate Middleton på en restaurang där maten serverades i beckmörker (!).

Populära Dans Le Noir, som restaurangen heter, ligger i London och paret verkar ha fattat tycke för den. Enligt andra matgäster på restaurangen känner man smakerna extra mycket när man inte kan se maten framför sig. Att äta ute i beckmörker med sin flickvän kan ju också vara ett smart sätt för en prins att slippa all uppmärksamhet och paparazzi…

William sägs vara blyg

Och enligt en “insider” i kungahuset är dessutom “Wills” ganska blyg och känner sig alltid obekväm i att bli uttittad av folk. Brorsan prins Harry, 25, sågs däremot på piggt humör när han lämnade Raffles club i London klockan halv fyra på natten efter att ha partajat med prins William, 27, och Kate, 27.

Harrys partajande ägde rum efter att gamla flamman Chelsy Davy, 23, sågs vid Clarence House i centrala London, där Harry och Wills residerar,  på lördag morgon – efter att ha kommit dit i sällskap med Harry på fredagen.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT