Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William och Kate flyttar och får ny vapensköld

30 sep, 2013, 14:16 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
William

Det händer mycket för populära hertigparet William och Kate – nu blir de kungliga på heltid och har dessutom fått en ny vapensköld uppmålad.

Så här ser den ut, William och Kates nya vapensköld. Ett lejon och en enhörning på var sin sida om ett litet lejon, som säkerligen symboliserar lille tronarvingen prins George.

 

vapenskiold

Kensington Palace har offentliggjort den nya vapenskölden för hertigen och hertiginnan av Cambridge, som skall representera dem i heraldiska termer som ett gift par.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
stuga

Här ser vi huset som prins William och Kate delade i Anglesey i Wales, medan William arbetade som RAF-sjöräddningspilot. Nu säger paret adjö till bostaden och byn för att bli kungliga i London på heltid. Våningen i Kensington Palace är äntligen färdigrenoverad efter två års väntan. William, Kate och prins George flyttar in i nya hemmet nästa vecka. Våningen har tidigare tillhört prinsessan Margret – drottningens avlidna syster.

Kensington-palace-ao

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All over press

Annons