Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William och Kate tillbaka i skolan

26 feb, 2011, 09:24 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins William och Kate Middleton fortsätter att arbeta tillsammans, under fredagen besökte de sin gamla skola, University of St Andrews, där allt började en gång i tiden.

Både prins William och hans fästmö Kate Middleton såg otroligt nöjda ut när de anlände till University of St Andrews i Fife för att fira ett 600-årsjubileum.

Annons

För det var ju här tre bägge studerade en gång i tiden, under hela fyra år.

Och vi vet ju alla hur det gick sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Komma hem

– Det här är en alldeles speciell stund för Kate och mig, det känns som att komma hem, sa prinsen i sitt tal.

Över 3000 personer hade mötte upp både på universitetsområdet och på gatorna för att få en skymt av paret. Prins William och Kate Middleton, för dagen klädd i en härligt röd dräkt, åt också en lunch med skolans ledning. Men de fick även chans att träffa några av dagens studenter och lärare.

Stipendiefond

Dessutom fick paret en tidigt bröllopspresent av University St Andrews, en stipendiefond har instiftats i deras namn. Det är tänkt att stipendierna sedan ska delas ut till studenter som har det tufft ekonomiskt, något som passar det moderna parets önskan om att inte få onödiga prylar i bröllopsgåvor.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

Läs även:

 

Här kan ni se en film från tillfället:

httpv://www.youtube.com/watch?v=PD32B3qbbRE

Annons