Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prins William och prinsessan Catherine är nu gifta!

Nu har de blivit man och hustru, Catherine Kate Middleton har nu gift sig med prins William. England har fått en ny prinsessa.

Så sagolikt! Eskorterad av sin far, Michael Middleton, skred Catherine uppför altargången i pampiga Westminster Abbey. Om bara några minuter skulle hon vara Englands prinsessa och prins Williams äkta hustru – i nöd och lust.

Skir slöja

Hon var bländande söt i den skira slöjan och den romantiska brudklänningen med spetsar och siden. Prins William väntade andäktigt framme vid altaret, och när han vände sig om blev han överväldigad av den härliga syn som uppenbarade sig. Där var hon – hans Kate!

Du är så vacker!

–Du är så vacker, viskade han beundrande när de stod sida vid sida framför ärkebiskopen av Canterbury.

Catherine log och tittade ömt på sin prins. Gosskörens stämmor fyllde den anrika kyrkan och brudparet var synbart rörda. Vigselakten blev innerligt fin.

Man och hustru

Prins William lirkade dit vigselringen i walesiskt guld på prinsessan Catherines finger – nu var de äntligen man och hustru. Och kungariket England har fått en ny prinsessa att älska, beundra och vara stolta över.

I nöd och lust

Stillheten inne i Westminster Abbey gav det brittiska kungliga bröllopet precis den kärleksfulla stämning som förväntas när två unga människor älskar varandra och börjar ett liv tillsammans. I vått och torrt. I nöd och lust. Förevigt.

Av Åsa Bönnelyche

Foto:  All Over Press

Läs även:

Här kan ni läsa bloggen Bakom Kulisserna – direkt från bröllopet i London››