Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William ringde in pengar till välgörenhet

09 dec, 2010, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Både prins Charles och prins William deltog i den årliga ICAP Charity Day i London för att hjälpas åt att dra in pengar till välgörenhet.

Prins Charles och prins William såg ut att ha ganska kul tillsammans med sina medhjälpare under ICAP Charity Day i London under onsdagen. Alla hjälptes nämligen åt att samla in pengar till ett antal olika hjälporganisationer jorden runt och man passade dessutom på att ha kul under tiden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Redarfirma

Det var inte bara kunglig glans under dagen, här fanns även filmstjärnor som Daniel Craig på plats.  Och det var inte vilka människor som helst heller de ringde upp. Här jobbade man specifikt med olika storföretag runt om i världen, bland annat lyckades prins William att få en redare i Finland att skänka pengar, berättar Daily Mail.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Läs även:

Annons