Prins William ska inte fira jul med Kate – han ska jobba

Prins William ska inte fira jul med Kate - han ska jobba
Annons

Förra veckan berättades det att Kate Middleton blivit inbjuden att fira jul med prins William på Sandringham. Men nu har det precis blivit klart att prinsen istället ska jobba hela helgen.

Det är tidningen DailyMail som berättar att prins William har erbjudit sig själv att jobba hela julen på militärbasen RAF Valley i Anglesey, beredd att ryka ut när det behövs som helikopterpilot. Det är tydligen en tradition att de militärer som ännu är ogifta att de ska ställa upp och jobba över julen som är en viktig familjehögtid.

Annons

Rykten om en förlovning

Men många förståsigpåare menar att en annan anledning till prinsens beslut att hoppa av julfirandet på Sandringham är att han inte vill spä på ryktena om en förestående förlovning med Kate Middleton. För Kate som aldrig har tillbringat julafton med prinsen och resten av kungafamiljen sägs vara mycket nöjd med det nya arrangemanget.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prins William ska inte fira jul med Kate – han ska jobba”

 1. BEN skriver: 16 november, 2010

  Undrar om det finns någon som på allvar tror att prins William och Kate Middleton är ett kärlekspar. Alla bilder som visas på paret tyder på vänskap och inget annat.


 2. Carro skriver: 16 november, 2010

  Dom ar nu forlovade sa det blir sakert Jul tillsammans i ar. Brollopet star i till varen. Asa, fick du inte dessa nyheterna lika tidigt som madeleins forlovning?


 3. marianne skriver: 16 november, 2010

  Vet ni inte att de ska gifta sig nästa sommar och har förlovat sig?????


 4. Katarina skriver: 16 november, 2010

  Gratulerar till förlovningen!
  Det här är stort.Dianas son gifter sig och i mitt tycke med en förtjusande flicka.Äntligen något roligt efter alla skander i Svenska Hovet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar