Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William ska inte fira jul med Kate - han ska jobba

16 nov, 2010, 08:09 
Agneta Nisbeth
Annons

Förra veckan berättades det att Kate Middleton blivit inbjuden att fira jul med prins William på Sandringham. Men nu har det precis blivit klart att prinsen istället ska jobba hela helgen.

Det är tidningen DailyMail som berättar att prins William har erbjudit sig själv att jobba hela julen på militärbasen RAF Valley i Anglesey, beredd att ryka ut när det behövs som helikopterpilot. Det är tydligen en tradition att de militärer som ännu är ogifta att de ska ställa upp och jobba över julen som är en viktig familjehögtid.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Rykten om en förlovning

Men många förståsigpåare menar att en annan anledning till prinsens beslut att hoppa av julfirandet på Sandringham är att han inte vill spä på ryktena om en förestående förlovning med Kate Middleton. För Kate som aldrig har tillbringat julafton med prinsen och resten av kungafamiljen sägs vara mycket nöjd med det nya arrangemanget.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons