Prins William tänker inte svika Kate denna gång…

Prins William tänker inte svika Kate denna gång…
Annons

prins william, kate middleton

Prins William visar allmer att han vill ha Kate Middleton vid sin sida.
Prins William visar allmer att han vill ha Kate Middleton vid sin sida.

Att det mer och mer blir allvar mellan prins William och Kate Middleton råder inget tvivel om. Speciellt då hennes födelsedag går före officiella uppdrag…

Plikterna gör sig alltmer tydliga för prins William, som nu börjar överta uppdrag från drottning Elizabeth. I januari är det bestämt att han ska göra sitt första officiella besök utomlands och då går resan till Nya Zeeland och Australien. Men när det gällde datum för resan var han mycket bestämd. Han vill inte vara borta när flickvännen Kate Middleton fyller år.

Annons

Inget ska gå före Kate

Den 9 januari fyller Kate 28 år och William inte missa att fira henne på födelsedagen. Och det gläder flickvännen, speciellt därför att hon inte är bortskämd med att ha sin prins vid sin sida på födelsedagen. Prins William var upptagen med en militärutbildning 2006 och förra året var det pilotutbildningen som gick före. Men detta år ska inget gå före flickvännen Kate!
Avresan till Nya Zeeland och Australien är satt till den 17 januari.

Av Anna Frödell
Foto: Stella PicturesMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar