Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Williams ilska mot Meghan – efter respektlösa uttalandet om Kate

18 jun, 2022, 15:05 
AvIndra Nordemar
Meghans ord om Kate har skapat en klyfta mellan prinsbröderna.
Annons
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahusetBrand logo
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

Sedan Meghan Markle och prins Harry gjorde sorti ur det brittiska kungahuset har relationen till kungafamiljen varit kylig. Inte minst mellan Harry och sin storebror prins William.

Enligt nära källor till prinsen är William fortfarande djupt upprörd över makarnas sätt att hantera situationen och att de läckt information världen över om familjens privata affärer, rapporterar Daily Mail.

Meghans upprörande ord om Kate

William, som enligt tidningen är "allergisk mot drama", anser även att Meghan spelar en stor roll i den komplicerade relationen som uppstått – och hennes uttalande om hans fru Kate Middleton har inte gjort saken bättre.

Det var i den uppmärksammade Oprah-intervjun som ägde rum i fjol, som Meghan hävdade att Kate fått henne att börja gråta inför hennes bröllop, och att Kate sedan gett henne blommor som ursäkt.

Annons

Meghan och Kate har haft konflikter sinsemellan och William ska därför ha blivit bestört av uttalandet då han ansåg att det var "rejält respektlöst" gentemot hans fru.

– Det föll henne uppenbarligen aldrig in att det var ett fredserbjudande, inte en ursäkt, säger en källa inom det brittiska kungahuset till Daily Mail.

Williams och Harrys kyliga relation – efter Meghan

Ja, all dramatik kring hertigparet av Sussex har lett till att bröderna glidit ifrån varandra. Trots att de nyligen sågs på drottning Elizabeths 70-årsjubileum är frågan om relationen någonsin kommer att bli som förr – något som källor inom kungahuset tvivlar starkt på då William känner sig förrådd av Harry.

– Helt ärligt, William tycker att Harry har sugits in i en främmande värld och att det inte finns något han kan göra åt det, säger en källa till Daily Mail.

Foto: TT

Annons