Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Williams och Kates barn åker på Europaturné

05 jul, 2017, 08:00 
Agneta Nisbeth
Följer med föräldrarna till Polen och Tyskland.
Annons

Den 17 till 21 juli kommer vi att få mycket mer av den brittiska prinsfamiljen. Prins William och Kate åker då över på en Europaresa med stopp i både Polen och Tyskland. Nu har vi precis fått reda på att paret också kommer ta med sig sina bägge barn, prins George och prinsessan Charlotte som på detta sätt kommer att få träffa folket i de bägge länderna, förklarar Kensington Palace via sin hemsida.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hovet skriver:

”Prins George och prinsessan Charlotte kommer att resa med sina föräldrar. Vi kommer att kunna se barnen vid sina föräldrars sida under resan vid ett antal olika tillfällen.”

Detta blir prins George tredje officiella utlandsresa, han har tidigare varit i Australien och Nya Zeeland år 2014, sedan blev det Kanada förra året och då var även prinsessan Charlotte med.

Mamma Kate har nyligen klippt sig och såg riktigt fin ut i sitt kortare hår:

Foto: Stella Pictures

Annons