Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Filiberto och Clotilde firar 6-årig bröllopsdag

25 sep, 2009, 13:11 
AvRed Aktionen
Grattis säger vi till prins Emanuele Filiberto av Savoyen och Clotilde som i dag firar sexårig bröllopsdag!
Annons

Prins Emanuele Filiberto och Clotilde firar i dag sin sexåriga bröllopsdag i romantikens tecken. Paret träffades första gången på en fest i Monte Carlo och efter tre års förlovning gifte de sig den 25 september 2003 i  Santa Maria degli Angelie e dei Martiri-basilikan i Rom.

– Jag är en jättekär, fattig fransk aktris som ska vigas av en kardinal från Vatikanen. Är det inte underbart, utbrast Clotilde när hon sa ja till sin stilige prins Emanuele Filiberto.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Clotilde lät också snart meddela att hennes högsta önskan var att bilda familj. Och i dag har paret två söta döttrar, Victoria, 5 år, och Luisa, 2 år.

Kärleken fortfarande stark

För en tid sedan ryktades det om en fnurra på tråden, men det vill Emanuele Filiberto och Clotilde inte höra talas om.

– Vår kärlek är stark, den kommer att bära oss långt, har Clotilde sagt, som till vardags är skådespelare och går under namnet Clotilde Courau.

Clotilde av Savoyen kallar hon sig bara i prinsens sällskap. Och självklart är hon hans prinsessa på jubileumsdagen!

Eva Österlind

Foto: TT

Annons