Prinsen på hemlig fest i Stockholm – syntes på nattklubb

13 jun, 2022, 13:00 
Clash de Cartier i Stockholm
Det blev en magisk fest i försommarkvällen när prinsen och hans darling gästade flotta Cartier!
Annons
Här festar prinsen på stora kändisfesten – se filmen
Här festar prinsen på stora kändisfesten – se filmen

Gästlistan toppades alltså av en tvättäkta prins: Drottning Margrethes barnbarn prins Nikolai, sjua i den danska tronföljden och numera en eftertraktad modell.

Och vid sin sida hade han för första gången sin flickvän Benedikte Thoustrup, 22 år och dotter till den danske näringslivsprofilen Anders Thoustrup.

Prins Nikolai och hans flickvän Benedikte Thoustrup i Stockholm när Cartier lanserade nya kollektionen Clash de Cartier
Första gången som prins Nikolai och hans flickvän Benedikte visar upp sig tillsammans i ett offentligt sammanhang!

Prins Nikolai på fashion-fest i Stockholm

För partyt stod flotta Cartier och det blev en magisk fest i försommarkvällen. Platsen var Delight Studio vid Finnboda Varv i Nacka – och dit forsade hela sällskapet från Nybroviken ombord på en snabbgående båt.

Annons

För prinsen och Benedikte var detta dessutom deras debut som par på röda mattan. Glamourfaktorn var skyhög – att döma av de här bilderna som Benedikte Thoustrup la ut på Instagram:

Paret träffades redan under gymnasietiden, på den just nu så skandalomsusade internatskolan Herlufsholm (Danmarks svar på svenska Lundsberg) – och nu var de alltså dragplåstret på detta exklusiva party.

Eventet firade den nya smyckeskollektionen som fått namnet Clash de Cartier och för dansmusiken stod svenska dj:n Tina Misaghi och franska duon Doppelganger Paris.

Prins Nikolai och hans flickvän Benedikte Thoustrup i Stockholm vid lanseringen av Clash de Cartier
Här festar 22-årige Nikolai och hans kärlek Benedikte under sin visit i Stockholm.

Band celebriteterna som vimlade denna exklusiva kväll syntes också kungavännen Bathina Philipson, prinsessan Madeleines bästis Louise Thott och fashionistan Emilia de Poret. Samt storheter som Eric Saade med sin flickvän Hanna Schönberg, Gizem Erdogan och Jens och Hedda Lapidus.

Annons
Kändisarna på Clash de Cartier i Stockholm 2022 Eric Saade och Hanna Schönberg, Bathina Philipson, Louise Thott samt Jens och Hedda Lapidus.
Fr v: Eric Saade och Hanna Schönberg, Bathina Philipson, Louise Thott samt Jens och Hedda Lapidus.

Foto: Cartier, Karin Törnblom/TT.

Annons