Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsen stoppades från begravningen – efter konstiga beteendet

22 sep, 2022, 04:00 
AvIbraheem Alsalman


Annons
Här anländer kungen och Silvia – hederplats på första radenBrand logo
Här anländer kungen och Silvia – hederplats på första raden

Hela Storbritannien – och faktum hela världen – har varit i sorg de senaste två veckorna. Torsdagen den 8 september förklarades drottning Elizabeth död, efter 70 år vid makten. Hon blev 96 år gammal.

Över 2 000 personer befann sig under måndagens mäktiga begravning i Westminster Abbey, allt från kungligheter till statschefer.

Men en som inte var på plats var prins Louis, 4. Daily Mail har tidigare rapporterat om att familjens yngsta medlem har haft det svårt att förstå att drottningen hade gått bort.

Kate har berättat att hennes yngsta son haft en härlig tradition med sin gammelfarmor. En tradition som nu har fått ett mycket abrupt slut.

Kate pratade med Australiens generalguvernör, David Hurley, innan drottningens begravning i måndags. Kate hade förklarat Louis, 4, ställer mycket frågor och allmänt har han haft det svårt att förstå att begripa att sin gammelfarmor inte längre är vid liv.

Annons

Prinsen fick inte komma till begravningen – efter konstiga beteendet

Däremot tycks den äldsta sonen, prins George, ha börjat inse hur mycket drottning Elizabeth betydde för honom, enligt vad generalguvernören återberättat.

– Den yngsta frågar frågor som "Tror du att vi fortfarande kan spela spel när vi åker till Balmoral" och liknande, berättar David Hurley.

Men när det väl var begravningsdags var prins Louis inte på plats – han hade stoppats eftersom han var såpass ung – och busig för att närvara. Alla vi kommer ihåg den legendariska bilden där han täcker för öronen när brittiska folket jublar åt drottningen. Se bilden nedan!

Prins George och prinsessan Charlotte gick bakom sina föräldrar till begravningen. Bakom syskonen gick farbror och prinsen Harry och Meghan Markle.

Annons