Prinsessan Adrienne är en minikopia av mormor Silvia

prinsessan adrienne drottning silvia

Madeleines nya bild på Leonore, Nicolas och Adrienne är helt underbar. Och hennes yngsta dotter blir bara mer och mer lik mormor Silvia.

De bruna lockarna, den vänliga uppsynen och det gulliga leenden. Prinsessan Adrienne är verkligen mormor Silvia upp i dagen.

Prinsessan Madeleine visar ofta upp barnen på sitt privata Instagram-konto och häromdagen fick vi en ny bild på syskontrion. Leonore, Nicolas och Adrienne stod uppställda utanför ett hotell i Miami och återigen slog det oss hur mycket Adrienne liknar drottning Silvia.

Adrienne blir bara mer och mer lik drottning Silvia

Madeleines och Chris yngsta dotter fyllde 1 år i mars och dragen från Sommerlath-släkten har funnits med sedan födseln. Kungaparets andra barnbarn är blonda men lilla Adrienne är ett gulligt undantag med sina bruna lockar.

Mormors bruna ögon har Adrienne dock inte ärvt, hon har sin egen unika kombo med blå ögon och mellanbrunt hår, som dock säkert kommer att mörkna när hon blir äldre. Men ansiktsdragen känner vi igen! Titta bara på den här bilden på lilla Silvia Sommerlath och prinsessan Adrienne. Den rosa klänningen satte Madeleine på lillsessan när hon fyllde 1 år.

prinsessan adrienne drottning silvia

På den senaste bilden, med syskonen, har prinsessan Adrienne också ett spänne i håret precis som Silvia också brukade ha när hon var liten. Små barnlockar är bedårande men de kan också vara störande om de hänger fram i ansiktet.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: