Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Adrienne – en minikopia av mormor Silvia!

13 mar, 2019, 12:00 
Det bruna håret. Och lockarna! Alla här på redaktionen pratar om den nya bilden på prinsessan Adrienne – hon är ju så lik drottning Silvia!
Annons

De kungliga barnbarnen är blonda allihop – med ett enda gulligt undantag. Prinsessan Adrienne! På ettårsbilden som prinsessan Madelene tog på sin yngsta dotter i Florida i lördags ser man tydligt att hon har ärvt sin mormors mörka hår. Dessutom tittar det fram några fina lockar i nacken, sannolikt ett arv från mamma Madeleines sida av familjen. Kanske rentav från morfar kungen?

Prinsessan Adrienne 1 år.
Födelsedagsbilden på prinsessan Adrienne.

Mormors bruna ögon har Adrienne dock inte ärvt, hon har sin egen unika kombo med blå ögon och mellanbrunt hår, som dock säkert kommer att mörkna när hon blir äldre. Men ansiktsdragen, dem känner vi igen! Titta bara på den här bilden på lilla Silvia Sommerlath…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Silvia som liten flicka.

…och på den på prinsessan Adrienne.

Prinsessan Adrienne på stranden. 1 år.

Drottning Silvia bodde i Tyskland som riktigt liten, och här är hon på en bild från de åren. Det ser ut som om prinsessan Adrienne har goda chanser att likna sin fantastiska mormor till utseendet!

Annons
Drottning Silvia. Silvia Sommerlath med sin mamma Alice Sommerlath.
Silvia med mamma Alice Sommerlath.

Leonore – en mix av Chris och Madeleine

Något som är säkert är att lilla Adrienne just nu är väldigt olik syster Leonore. Prinsessan Leonore påminner snarare om mamma Madeleine som liten. Och om sin stiliga och långa farmor, Chris mamma Eva O’Neill.

Prinsessan Leonore 5 år.
5-årsporträttet på prinsessan Leonore.

Prins Nicolas är mest lik pappa Chris, särskilt över munnen. Men den tjocka blonda kalufsen och de mörkt blå ögonen känner vi igen från prinsessan Madeleine.

Annons
Prins Nicolas.

Här ser du prins Nicolas och prinsessan Leonore tillsammans på en nytagen bild, vid en pool i Miami.

Prins Nicolas och prinsessa Leonore vid poolen 2019.

Ok, en bild till på Adrienne…

Annons
Prinsessan Madeleine Prins Nicolas Prinsessan Leonore Prinsessan Adrienne

…och så lilla Silvia i samma ålder:

Silvia Sommerlath med sina bröder Walter Ralph Jörg

Lika som bär tycker vi! Håller du med?

Annons

Däremot får vi se hur länge det håller i sig! De flesta föräldrar har nog märkt att barnens utseende kan ändras från dag till dag. Det är först när barnen börjar bli stora som det verkligen syns vilka drag som består. Framtiden får alltså utvisa vem Adrienne liknar, om hon får behålla de mörka Silvia-dragen, det kungliga krullhåret eller de fylliga O’Neill-leendet.

Läs mer:

Foto: TT, Erika Gerdemark/Kungliga Hovstaterna, Anna-Lena Ahlström/Kungliga Hovstaterna.

Annons