Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Aiko på väg att plugga i Europa?

27 jul, 2010, 14:41 
Agneta Nisbeth
Annons

 

Kronprinsessan Masako och kronprins Naruhito med sin enda dotter Aiko som fått problem i skolan.
Kronprinsessan Masako och kronprins Naruhito dottern Aiko.

Det ryktas nu att den japanska prinsessan Aiko är på väg till en exklusiv internatskola i Schweiz eller kanske en i Australien. Allt för att slippa plågoandarna i hemlandet.

Kronprinsessan Masako jobbar när hon orkar.
Kronprinsessan Masako jobbar när hon orkar.

Den lilla japanska prinsessan Aiko, 8, har haft det svårt att anpassa sig till ett vanligt skolliv. Som vi tidigare berättat klarar inte Aiko att gå i sin vanliga skola, Gakushuin, där det sägs att hon retats av sina klasskamrater. I mars tvingades flickan stanna hemma en tid på grund av “nervösa besvär” som man beskrev det i inhemsk press.

Annons

Inte har det blivit bättre av att hennes mamma kronprinsessan Masako själv lider av olika depressioner och mycket sällan orkar arbeta vid sin makes, kronprins Naruhito, sida som det var tänkt. Nu rapporterar i alla fall flera japanska veckotidningar att prinsessan är på väg att skrivas in på någon exklusiv internatskola utomlands. Anatgligen i Schweiz eller i Australien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, All Over Press.

 

Annons