Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Aiko trivs nu åter i skolan

02 dec, 2010, 09:36 
Agneta Nisbeth
Annons

Den japanska prinsessan Aiko fyllde 9 år igår och det berättas från Japan att hon nu äntligen börjar trivas i skolan.

Prinsessan Aiko har inte levt ett liv som andra barn, hon har blivit omhuldad som få och till en stor del även avskärmad från resten av samhället. Därför var det heller inte så konstigt att hon fick problem i skolan. De andra barnen sades driva med henne och det var svårt för prinsessan att passa in i gruppen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Klättrar i berg

Men nu berättas det från Japan att prinsessan Aiko börjat leka med sina klasskamrater, dessutom har hon börjat roa sig på egen hand. Bland annat att simma, klättra i berg och cykla. Hon läser också mycket om andra länder, uppger Mainichi Daily News. Födelsedagen firades dock med familjen, det vill säga pappa kronprins Naruhito, mamma kronprinsessan Masako samt resten av den kejserliga familjen. Bilderna här intill är dock från tidigare tillfällen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons