Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Aiko ute på sin första basebollmatch

16 jul, 2009, 12:53 
Agneta Nisbeth
Annons
Den japanska kronprinsen och hans familj gick på basebollmatch
Den japanska kronprinsen och hans familj gick på basebollmatch

För andra japanska flickor skulle det säkert var lite småkul att få följa med ut på en basebollmatch med sina föräldrar. Men för den tidigare så skyddade prinsessan Aiko måste det ha varit en enorm upplevelse.

Den japanska prinsessan Aiko såg i det närmaste chockerad ut där hon satt på den kejserliga läktaren. Folket på planen och på läktarna stod upp och applåderade den lilla flickan och hennes föräldrar, kronprins Naruhito och hans maka kronprinsessan Masako.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var prinsessan Aikos allra första basebollmatch någonsin, berättas det från Japan. Om den snart åttaåriga prinsessan verkligen gillade spelet eller ej är dock säkert. Men Aiko verkade i alla vara helt uppslukad av allt som hände kring henne denna dag.

Matchen som var mellan lagen Tokyo Yakult Swallows och Yokohama BayStars hölls på Tokyo’s Jingu Stadium i veckan och lockade tiotusentals besökare.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Scanpix

Annons