Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Alexandra åter ute på hal is

01 mar, 2010, 09:19 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Alexandra fick en silvermedalj.
Prinsessan Alexandra fick en silvermedalj.

Prinsessan Alexandra verkar ha fått koll på det här med skridskoåkningen. Hon tävlade i helgen i konståkning hemma i Monaco och kom faktiskt tvåa i sin klass.

Konståkning är väl inte det första man kanske tänker på när det gäller Monaco, men tydligen har de en årlig konståkningstävling i landet. Så när prinsessan Alexandra gled ut på isen för att visa hon är en äkta skridskoprinsessa under konståknings-tävlingarna i Championat Monaco artistic skating 2010 så fanns givetvis mamma på plats på läktaren.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Caroline på läktaren.
Prinsessan Caroline på läktaren.

Prinsessan Caroline applåderade förtjust när Alexandra gjorde sina piruetter. För hon var naturligtvis oerhört stolt att se sin dotter vinna en silvermedalj.

Men av prinsessans pappa sågs inte en skymt, prins Ernst August av Hannover hade väl fullt upp att leka med sina nya älskarinna.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

Annons