Prinsessan Alexandras hemliga singelliv

Se nya bilderna på prinsessan Alexandra! Luxemburgs "lill-sessa" har tagit steget in i vuxenvärlden och sägs vara trött på singellivet.
Alexandra-90

Vacker som en dag och singel. Ja, nog är hon eftertraktad alltid, Luxemburgs prinsessa, som har det mesta man kan önska sig, utbildning, skönhet, begåvning och massor av pengar. Inte undra på att ädlingarna ute på kontinenten flockas som flugor kring henne.

Princess-alexandra

Men än så länge ligger hon lågt och inväntar mannen med stort M. Hon är hemlig med sitt privatliv. Fortfarande blir hon eskorterad till tillställningar av lillebror, prins Sebastien. Det vimlar inte av bilder precis på prinsessan Alexandra av Luxemburg, därför är det extra roligt att bjuda på de här från veckan som gick.

Alexandra-76

Alexandra sägs ha börjat snegla på nära vännen och svägerskan, Tessy, som träffade prins Louis tidigt i livet.

Alexandra-123

Storhertigparets enda dotter har vuxit upp. Hon är inte “lillan” längre i familjen utan en självständig ung dam, som är klar med sin utbildning och så småning om kanske vill göra som svägerskan Tessy, gifta sig och få barn? Tessy var underofficer i Luxemburgs armé när hon träffade prins Louis i Kosovo.

Alexandra-3

De gifte sig 29 september 2006 när Tessy var 21 och samma år hade de fått sonen Noah av Nassau. Idag är de lyckliga tvåbarnsföräldrar. Prinsessan Alexandra är 25 år, och även om det är vida känt hur mycket medlemmarna av storthertigfamiljen älskar barn – hon är ju själv uppväxt med fyra bröder  – så vill hon säkerligen vänta och leva livet först innan hon stadgar sig.

Harry

Många vill se ett bröllop mellan prins Harry och Alexandra – vilket “dream team”, menar britterna.

Alexandra-23

Mamma Maria Teresa är stolt över sin dotter. Och alla sina barn. Här ser vi bilder från storhertigdömets nationaldag nyligen.

a-Luxemburg

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press