Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Alexandras hemliga singelliv

30 jun, 2016, 13:19 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Se nya bilderna på prinsessan Alexandra! Luxemburgs "lill-sessa" har tagit steget in i vuxenvärlden och sägs vara trött på singellivet.
Annons
Alexandra-90

Vacker som en dag och singel. Ja, nog är hon eftertraktad alltid, Luxemburgs prinsessa, som har det mesta man kan önska sig, utbildning, skönhet, begåvning och massor av pengar. Inte undra på att ädlingarna ute på kontinenten flockas som flugor kring henne.

Princess-alexandra

Men än så länge ligger hon lågt och inväntar mannen med stort M. Hon är hemlig med sitt privatliv. Fortfarande blir hon eskorterad till tillställningar av lillebror, prins Sebastien. Det vimlar inte av bilder precis på prinsessan Alexandra av Luxemburg, därför är det extra roligt att bjuda på de här från veckan som gick.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Alexandra-76

Alexandra sägs ha börjat snegla på nära vännen och svägerskan, Tessy, som träffade prins Louis tidigt i livet.

Alexandra-123

Storhertigparets enda dotter har vuxit upp. Hon är inte “lillan” längre i familjen utan en självständig ung dam, som är klar med sin utbildning och så småning om kanske vill göra som svägerskan Tessy, gifta sig och få barn? Tessy var underofficer i Luxemburgs armé när hon träffade prins Louis i Kosovo.

Annons
Alexandra-3

De gifte sig 29 september 2006 när Tessy var 21 och samma år hade de fått sonen Noah av Nassau. Idag är de lyckliga tvåbarnsföräldrar. Prinsessan Alexandra är 25 år, och även om det är vida känt hur mycket medlemmarna av storthertigfamiljen älskar barn – hon är ju själv uppväxt med fyra bröder  – så vill hon säkerligen vänta och leva livet först innan hon stadgar sig.

Harry

Många vill se ett bröllop mellan prins Harry och Alexandra – vilket “dream team”, menar britterna.

Annons
Alexandra-23

Mamma Maria Teresa är stolt över sin dotter. Och alla sina barn. Här ser vi bilder från storhertigdömets nationaldag nyligen.

a-Luxemburg

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Annons