Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Alexias allra första dag i skolan

29 jun, 2009, 13:12 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Prinsessan Alexia, kronprins Willem Alexanders andra dotter, har börjat sin sommarskola. Med henne den första dagen var både pappa och mamma och så storasyster Amalia.
Annons

Den nederländska kronprinsen Willem Alexander och hans hustru Máxima ville naturligtvis inte missa mellandottern Alexias första dag i skolan. Så de tog helt enkelt med sig Alexias storasyster Catharina-Amalia till Alexias nya sommarskola, Bloemcampschool i Wassenaar.

Fotografer följde prinsessans första dag

Prinsessan Alexia, som blott är fyra år gammal, verkade ta det hela bra, trots en hel del fotografer och reportrar på plats under dagen. Storasyster Catharina-Amalia blev först lite generad och ville helst slippa bli fotograferad. Hon gled nästan ur pappas fasta grepp när det var dags för plåtning, Det krävde också ett visst trugande och pussande för att lilla Alexia kunde stanna hos sina nya fröknar i skolan, utan vare sig pappa och mamma. Men till sist gick det ändå bra och hennes nya liv som elev i skolan har precis inletts.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: TT

Annons