Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Amalia – charmigast på Rivieran

07 aug, 2015, 14:01 
Agneta Nisbeth
Annons
luxemburg

Prins Félix och prinsessan Claires lilla prinsessa växer så det knakar och nu finns det fina semesterbilder på Luxemburg-familjen.

Hela den kungliga familjen har nu ställt upp för ett gruppfoto som finns på Facebook/Cour Grand Ducale. Men vi har sett ännu fler fina bilder på lilla Amalia. Prins Félix, Claire och prinsessan Amalia Gabriela Maria Teresa bor i Frankrike på en vingård i Provençe. De har bara en kort biltur ned till det gamla fiskeläget Cabasson mellan Toulon och Saint – Tropez på Franska Rivieran. En fotograf tog en bild på mamma Claire som doppade tårna på lilla dottern i det varma vattnet. Sockersöta Amelia är ett år och hade gullig hästsvans och polka-prickig bikiniunderdel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
luxemburg-twitter

Inte undra på att farmor Maria Teresa (storhertiginnan av Luxemburg) som också var på stranden, hade svårt att sluta pussa på barnbarnet.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Ibl, Bild från twitter

 

 

Annons