Prinsessan Anne drog blickarna till sig

Prinsessan Anne drog blickarna till sig
Annons

Prinsessan Anne drog blickarna till sig häromdagen i gulgröna påfågelsfjädrar.

Prinsessan Anne brukar inte sticka ut vad gäller mode utan bär ofta klassiska och diskreta plagg.

Som en påfågel

Men när hon närvarade vid “the Betfair Weekend King George Day” och den stora trädgårdsfesten på Ascot var Anne djärv minnsann i påfågelmönster och fjäder i hatten.

Vita handskar

Drottningens dotter hade vita handskar på sig, samma färg som väskan hon bar stilfullt under armen.

Ögon som tittar

Den stora bluskragen hade ett ovanligt mönster – påfågelsfjädrar – som återkom i kjolen där stora påfågelsögon blickade ut mot betraktarna.

Fyller år

Den 15 augusti fyller prinsessan Anne 63 år. Den bästa presenten har hon redan fått.

Bästa presenten

Glädjen var stor när dottern Zara berättade att hon väntar barn.

Är  farmor till två

Anne är redan farmor till två söta flickor, Savannah och Isla, som är barn till Annes son Peter Phillips och hans hustru Autumn.

Annons

Här till höger kan ni se den långa gula kavajen och den ovanliga kjolen.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Läs mer:

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

64 kommentarer till “Prinsessan Anne drog blickarna till sig”

 1. Sandra skriver: 29 juli, 2013

  Prinsessan Anne ser mycket äldre ut än sina 63 år.


 2. Tina skriver: 29 juli, 2013

  Tycker synd om Anne o hennes brist på stil..!
  Hatten var dock en välsignelse, den dolde hennes vanligtvis mörkbruna pälsmössa aka frisyr..!
  Hon har ju en snygg kropp..!
  Med Camillas hårfärg o lite läppglans skulle hon bli riktigt snygg..!


 3. Hm skriver: 29 juli, 2013

  # 2 Men hon har ju brunt hår av naturen, varför skulle hon vara tvungen att ta någon annans hårfärg för att bli snygg? Hon har haft samma håruppsättning så länge jag minns, men det har å andra sidan också drottning Margarethe, och henne kritiserar ingen.


 4. Tina skriver: 29 juli, 2013

  3 Maggan är vithårig det är också Anne..!
  Hård mörkbrun syntetisk färg närmast ett åldrat ansikte är missklädsamt..!


 5. Hm skriver: 29 juli, 2013

  # 4 Fast du kan ju inte veta om Anne är vithårig eller inte. Det är inte någon naturlag att vara grå- eller vithårig när man är 63, men du har rätt i att det är bättre att färga håret i en ljusare nyans än sin egen, hellre än i en mörkare.


 6. Tina skriver: 29 juli, 2013

  5 Ja veet..!


 7. Hanna skriver: 29 juli, 2013

  Prinsessan Anne har verkligen sett likadan ut hela livet, och därtill haft sin egen stil.


 8. Lee skriver: 29 juli, 2013

  “1”
  Håller med! Vår egen drottning som är betydligt äldre ser yngre ut!


 9. Singoalla skriver: 29 juli, 2013

  Men Silvia är opererad och färgar håret, hur gammal hon skulle se ut annars vet vi inte.


 10. Maggan skriver: 29 juli, 2013

  Visst är hon väl lite lik Margaret Thatcher?


 11. Eliana skriver: 29 juli, 2013

  #8 Silvia räknas inte in i det här loppet.

  Prinsessan Anne har ett naturligt åldrande och har aldrig förvanskat sitt ansikte. Däremot hade hon behövt hjälp med lite färg i ansiktet.
  Tycker att hon var otroligt stiligt klädd på bilderna.


 12. Hansen skriver: 29 juli, 2013

  Jeg har en “lumsk” mistanke om, at den kjolefrakke er en, hun har fundet allerbagest i klædeskabet. Evt. er den så blevet tilsat krave og flæse i det påfuglemønstrede stof… Kønt er det ikke, jeg får flashback til 1980’erne… 🙁


 13. Bettina skriver: 29 juli, 2013

  Prinsesse Anne tiltrækker sig altid opmærksomhed pga af sit tøjvalg, stilen er den samme ligemeget, hvad moden dikterer — og Anne lader sig ikke dikterer, heller ikke når det gælder frisure, den har også set sådan ud siden 1970’erne. I stedet for det højt opsatte a la en hat/pelshue, så ville det være mere klædeligt med noget mere klassisk stramt som Victoria og Margrethe.
  Er Anne forøvrigt ryger ?
  Det er mindst 20 år siden Silvia fik en plastikoperation, og den slags holder ikke evigt, siden tror jeg kun, hun har brugt botox/restylane og lignende, som millioner andre…… hun er en flot 70-årig.
  Og hvem af næste generations dronninger tror I ældes uden brug af botox m.m.… ???


 14. Tina skriver: 29 juli, 2013

  13.Silvia besöker Brasilien kontinuerligt för uppdateringar av ansiktet..!


 15. Hm skriver: 29 juli, 2013

  # 9 Nu vet vi faktiskt inte om Silvia är “opererad”, det är ju sådant som pressen spekulerat om, inte bekräftade fakta. Och varför skulle hon inte få färga håret, om så är? Massvis med kvinnor färgar håret i dag, för att det är grått eller för att de vill ha en annan färg, men om drottningen gör det då är det plötsligt något att fördöma.


 16. Cissi skriver: 29 juli, 2013

  Läste att drottningmoderns adjutant en gång frågade Anne om hon förväntade sig “heavy rain”, hon bar en orange vattentät sportklocka till sin aftonklänning. Tydligen tittade hon på sin arm och gapskrattade, hade inte tänkt på det. Ännu en skön historia från det brittiska kungahuset.


 17. emma_h skriver: 29 juli, 2013

  Anne klär sig som den britt hon är anpassande sig efter aktuell situation/sammanhang, och har aldrig definierat vem hon är via mode-trender tack-o-lov Utan hennes fokus är på HKHjobbet i 1a hand – flitig o seriös som Anne alltid varit!
  Föredrar ofta engelsk Country Casual-stil med plagg ur Burberry eller Barbour-kollektionerna, …eller som här William Morris-inspirerat Liberty-mönstrat tyg m de karakteristiska p-fjädrarna Så klassiskt & tidlöst för engelskmännen dock mer obekant/ovant för outsiders förväntande sig ngt mer 2013/europeiskt & mindre diskret


 18. Linnea skriver: 29 juli, 2013

  En i mitt tycke helt underbar kunglighet,kansk den mest omoderna,när det gäller klädval,men den slagfärdigaste,med distans till sin person och det hon representerar.Hon är helt enkelt ett prov på unik engelsk höghet utan divalater o moderniteter.Hon är sig själv utan krumbukter o krusiduller.
  Engelsmännen kan skatta sig lyckliga som har en sån prinsessa.


 19. Lee skriver: 29 juli, 2013

  “13”-Tina.
  Jaså hur vet du det?
  “15”- Hm
  Ja stämmer säkert att hon har blivigt opererad, dumt av mig att jämföra de 2.
  Men med tankte på hur andra kvinnor i den ålderna som jag känner tycker jag ändå att hon ser gammal ut. Min egen mamma är 60år och är helt gråhårig men ser yngre ut.


 20. Eva skriver: 29 juli, 2013

  Klart att Silvia har opererat sig många gånger! Håret färgas även väldigt ofta. Det är inte lätt att ha en yngre man, vars blickar drar sig till yngre förmågor.
  Här har vi en kulturkrock i kungahuset! Sydamerikanska kvinnor lägger ner enorm energi på sitt utseende.
  Skulle varit bättre om hon uppfostrat sina barn att vara ambitiösa och arbetat mer, än att bara tänka på det ytliga, fåfänga och att roa sig och leka lyxliv.


 21. Sthlm skriver: 29 juli, 2013

  När de kungliga damerna inte är stylade ser de flesta betydligt äldre ut än vad de egentligen är. Har Silvia nyligen opererat sin näsa. Det är något med hennes ansikte i profil.


 22. Vicki skriver: 29 juli, 2013

  Pr. Anne har väl hela sitt liv sett äldre ut än hon är.
  Hon var väldigt stilig i detta, fina färger !!!


 23. emma_h skriver: 29 juli, 2013

  Lee_19 man kan väl inte bara utgå från “Andra kvinnor i den åldern”
  det har mkt att göra med Gener (familjeanlag) dvs kan variera oerhört Exvis min farmor blev 99år hade sin hår-färg intakt (utan färgning 1 enda gång) och knappt några rynkor alls emedan jag sett 40åriga kvinnor med rynkor dvs inget m ålder att göra…
  här är bild på QE2 på sin 60årsdag – i Annes nuvarande ålder – som du ser var QE2 likvärdigt rynkig OCH mörkhårig vid den tidpunkten – om det ska spela nån roll Anne som häst&hund-människa är mycket ute i brittiskt klimat dagligen likt E2 haft för vana det påverkar hyn mkt… http://c4241337.r37.cf2.rackcdn.com/05-09-43_queen-elizabeth-in-1986_original.jpg Träffar du A kanske A:s personlighet får henne verka yngre än födelseår helt oavsett antal rynkor och hårnyans som bilderna ger sken av…


 24. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 29 juli, 2013

  Okej… ta en bild på Anne som 30-åring och en bild på Silvia som 30-åring.
  Hur ni “antiSilviagänget” än vrider och vänder på det så var och är Silvia fantastiskt vacker och Anne faktiskt ….


 25. Singoalla skriver: 29 juli, 2013

  Jag menade inte att kritisera Silvia, det var bara ett konstaterande. Om man möts av kameralinser så fort man sticker näsan utanför dörren så kan det väl vara skönt att hjälpa naturen lite på traven. Är man inte i den situationen är det kanske svårt att sätta sig in i känslan. Oavsett ålder på make…


 26. Skotten skriver: 29 juli, 2013

  #17 Emm_h
  Jeg synes ikke, at Anne kun klæder sig som britisk overklasse og casual, men at hun også begår den fejl, som utrolig mange ældre kvinder gør: Hun bruger en knaldrød læbestift og ikke meget andet make up. Det giver hende både et hårdt og gammelt udseende.
  Hun går måske ikke så meget op i sit eget udseende, måske mere i andres eller måske var det britisk humor ? For det var Anne, der foreslog, at svigersønnen Mike T. skulle lade sin næse opererer, inden giftemålet med Zara, så han ville se pænere ud på bryllupsbillederne!
  Nu hvor parret venter sig, må der være en trøst for hende, at MTs næse er en “arbejdsskade”, ikke arveligt.


 27. Annica* skriver: 29 juli, 2013

  Är det någon som har stil och som alltid gått sin egen väg utan att snegla på andra över huvud taget så är det prinsessan Anne och även furstinnan Charlene! Underbara kvinnor båda två! Jag färgar också håret, eller rättare sagt tonar i nyanserna brunt, rött och svart vilket beror på vilket humör jag känner mig när det är dags för toning! Älskar att byta hårfärg! Dock inte blont då det ser så billigt ut! Har alltid flera paket i mitt badrumsskåp och fixar det på egen hand.


 28. helene skriver: 29 juli, 2013

  #20
  Malicious way of thinking makes an ugly face – not efforts being attractive when you get older.


 29. AstridA skriver: 29 juli, 2013

  #20 Eva: For noe tull.


 30. Evita Jansson skriver: 29 juli, 2013

  Prinsessan Anne ska inte kritiseras för sina kläder utan i stället beundras för sin flitighet. Har läst att hon har ca 800 uppdrag, dvs dubbelt så många som hela vår kungafamilj!!!!!


 31. Marguerithe skriver: 29 juli, 2013

  Har svårt att förstå att man upphöjer denna folkilskna tant. Hon stal blommor nyligen från pensionärer (buketter som de fått) som började gråta av ren chock.
  Hon kanske hade passat som general, men inte som en kunglig dam. Hon behandlar också sin make Timothy Laurence som persona non grata.


 32. Kari skriver: 29 juli, 2013

  # 4 Tina
  Det er udannet å kalle dronning Margrethe for Maggan. Du er vel knapt hennes venninne, for var du det, ville du kanskje fått lov å kalle henne ved det navn hun har i familien – Daisy. Men det kanskje du ikke hadde kunnet bruke på en side som denne. Høflighet er en god egenskap. Lær deg det


 33. Marguerithe skriver: 29 juli, 2013

  Varför ska man låta en äldre dam som drottning Silvia bära ansvaret för hela plastikkirurgin. Hon är väldigt naturlig numera. De unga kvinnorna Letizia, Ranja, ja de flesta yngre prinsessor gör allehanda åtgärder hela tiden utan att bli ifrågasatta. Att vara offentlig alltid är inte lätt och jag hade gjort detsamma i 50-årsåldern då man vet att man inte blir så bra på bilder tagna från olika håll. Tänk att bli så skärskådad som man blir en hel kväll under Nobelfesten.


 34. Vicki skriver: 29 juli, 2013

  22# Jo folkilsken verkar hon vara, vem har upphöjt henne?
  Hur vet du det du skriver, tidningar eller?
  Ja i så fall vet man aldrig om det är så sant heller ?


 35. emma_h skriver: 29 juli, 2013

  22_M ?Nyligen? det hände TRETTON år på juldan – tydligen var hela QE2s familj kraftigt försenade till gudtjänsten. A lät sitt stressrelaterade dåliga humör gå ut över söliga hkhbarn & nån tant som sytt fast tygblommor i 1korg menat att överräckas t Dr-modern som vanligt. då tant försökte få pr Harrys att ta emot dem för att skicka vidare Då kom mkt stressade A upptagen m att att få in hkh-barnen i k:n o tog då blomkorgen i förbifarten ist m nån kommentar som tanten blev sur över. det är vad som hände… dumt? – ja men för det är A inte “folkilsken” A är 1 av de mest flitiga populära & omtyckta i QE2s familj sen flera år tbaka! Hovet sa sen: “Pr Royal meets 1000s of people every year & it is clear that today there has been a misunderstanding of some kind.P.R had no intention of being rude & would be concerned if she had caused any upset.” Efter gudtjänsten va dt som vanligt. CG kläcker ur sig dumma saker ibland men anses ej “folkilsk”


 36. Anita skriver: 29 juli, 2013

  #20 Eva
  Og hvis er skylden for ,at de kongelige bliver mere og mere
  udseendefikseret ? Jeg tror vi og medierne har skylden.
  En rubrik om deres arbejde giver ikke mange kommentarer,
  de når sjældent op på 20 og sker det, er det ofte, fordi der er
  skiftet emne undervejs..
  Et par undtagelser er Sofia og Madeleine.
  Men drejer det sig om udseendet fra top til tå, så sker der
  noget her …..Og jeg deltager også i det: Jeg synes Anne
  ligner en på 70+. Synes hun ser slidt og grå ud for en på kun 63.


 37. johanna pohjanen hollsten skriver: 29 juli, 2013

  Håller med Linnea!


 38. My skriver: 29 juli, 2013

  #15, vi är inte blinda.
  Fruktansvärt så ytliga många av ni läsare är, tack och lov så klär sig Anne precis som HON vill. Ni gnäller på hennes naturlighet och hyllar plastikhysterin inom flera kungahus…bland annat vår egna.


 39. Ina skriver: 29 juli, 2013

  Det måste väl vara minst 10 år sedan “blomsterincidenten” ( Anne slet litet väl bryskt till sig en blomsterkorg som en hängiven rojalist tillverkat till drottningen) på Sandringham inträffade, för övrigt något som jag absolut kunna tänka mig vår egen käre kung göra när han är på det humöret lol lol…

  Ja, ngn liten gullegumma lär nog inte Princess Royal någonsin bli, men hon arbetar verkligen med en enorm massa uppdrag varje år och är uppenbarligen mycket uppskattad.


 40. wiwi skriver: 29 juli, 2013

  Oj vad man vet mycket om dessa kungligheter…


 41. esse skriver: 29 juli, 2013

  #20
  bra skrivet


 42. NinaII skriver: 30 juli, 2013

  # 33 Marguerithe
  Deler fuldstændig dine synspunkter. Hvor mange kvinder, er vi ikke verden over, som har fulgt Nobelprisuddelingen, ikke fordi vi har været så interesseret i de ældre herrer, som har modtaget priserne, men for at se dronning Silvia, strålende vacker med funklende juveler og elegante gallakjoler ?
  Nogle ting er fuldt accepteret, at man vedligeholder, som kroppen med daglig fitness og sine tænder ved besøg hos tandlægen, men med ansigtet er det straks anderledes, det skal man lade forfalde, og helst ligne en rynket rosin, når man er 70, for så er man naturlig og vækker ikke misundelse hos andre.
  Men man kan også sagtens lade stå til, hvis et pasfoto er det eneste, man skal vise frem til andre og kun repræsenterer sig selv og ikke sit land og er på forsider uge efter uge.


 43. Lena skriver: 30 juli, 2013

  She is wearing Liberty’s classic print Hera from the 1890’s. I assume that photos do not do justice for the colours.


 44. Hm skriver: 30 juli, 2013

  # demba Prinsessan Anne såg inte alls illa ut som ung och inte nu heller. Hon ser ut som folk gör mest och ingen kan heller kräva att att alla kungligheter ska vara skönhetsdrottningar, hur skulle det vara möjligt. Att hon uppenbarligen inte är intresserad av kläder och frisyrer är väl hennes sak. Somliga blir kritiserade för att de köper allt för mycket nya och dyra kläder och andra för att de återanvänder sina gamla.


 45. emma_h skriver: 30 juli, 2013
 46. Svea-Li skriver: 30 juli, 2013

  Nr 7. Hanna! NEJ prinsessan Anne har verkligen inte sett likadan ut alltid. Oh, nej, som en liten flicka var hon otroligt söt, med ljusa lockar. Söt som socker. Lite senare, i sina yngre dagar, en mjukare framtoning än nu. Nej, hon har verkligen inte sett likadan ut hela livet. Å andra sidan ALLA blir äldre. Ingen kommer undan.


 47. Birgitta skriver: 30 juli, 2013

  Så underbart att en kvinna, därtill en högst offentlig person, som arbetar mycket hårt.:( Flest uppdrag i Kungadömet) Som inte faller för “skönhetshetset”-evigt ung! Jag har många gånger funderat över hur vår Drottning Silvia ser ut EGENTLIGEN?


 48. emma_h skriver: 30 juli, 2013

  Marguerithe_22 citat: Hon behandlar också sin make Timothy Laurence som persona non grata.

  I ett äktenskap krävs det 2 “för att dansa tango” – att deras relation svajat är ingen hemlighet… men vad som orsakat det kan man aldrig bara lasta 1 för – ej heller angår det utomstående eller ger dig rätten att döma därom. men faktum är att Timothy L är inte särskilt omtyckt av vare sig hans styvbarn hkh-familjen eller hovets personal… men de2 lär bita ihop och kämpa vidare för fasadens skull för att undvika 1 skilsmässa. Även om de lever separata liv egentligen – annat än vid julfirandet på QE2s Sandringham & vissa officiella framträdanden


 49. Marguerithe skriver: 30 juli, 2013

  “48” emma_h,
  Rekommenderar dig att läsa Daily Mails artikel “Anne´s sham marriage isn´t fooling any of us”.


 50. emma_h skriver: 30 juli, 2013

  Marguerithe… glasklart att DU rekommenderar DEN länken… journalisten är ju lika Arg & oprofessionell & anpassande av fakta i sin text-formulering som Du ibland tenderar bli visavi de HKH-individer Du har som icke-favoriter, ärligt talat. Nivån på den artikeln låg långt under DailyMs sedvanliga kvalitetsnivå betr sin journalistik… Skribenten på DM var SUBJEKTIV i berättandet

  Nationalencyklopedin förklarar ordet “Subjektiv” så här: “…den utgår fr sina egna känslor & åsikter Ej tar så stor hänsyn till fakta.
  OBJEKTIV, alltså motsatsen, är enligt NE saklig tar hänsyn mest till fakta & ej huvudsakligen till egna åsikter och känslor.


 51. Hm skriver: 30 juli, 2013

  # 47 Hur drottning Silvia ser ut egentligen har du möjlighet att se på de bilder som finns. Efter vad jag har hört är hon ännu vackrare i verkligheten. Vad är det för mening med att fundera över och kritisera andras rynkor eller brist på dessa, vi kan ju alla se oss i spegeln och fundera över våra egna i stället.


 52. Birgitta skriver: 30 juli, 2013

  #51 Hm, Egentligen::: betyder för mej :utan fortlöpande kirurgiska ingrepp! Går att se på bilder dessa fortlöpande “uppfräschningar” Hälsningar från en Kulla-Gulla som stretar vidare.


 53. Christina Helsinki skriver: 30 juli, 2013

  #50

  emma_h.

  Har du problem med skrivandet på svenska? Din andvändning av versaler ( stora bokstäver) utan betydelse gör att dina inlägg kan läsas som en sillsallat. Lättare att läsa danska och norska inlägg.
  Dina “makeshift” förkortningar bidrar inte till varken förståelse eller tyngd i inläggena.


 54. emma_h skriver: 30 juli, 2013

  Skotten – håller till fullo m dig om Läppstifts-misstaget Apropå MTs näsa så misstolkade + blåste media upp A-kommentaren Out of proportion enligt min uppfattning. Ms näsa har pratats om, diskuterats, skojats om av britterna sen länge o var MTs unika trademark som stjärn-spelare. Laget har beskrivit den som “1 topografisk karta över bergskedjan Penninerna i 3D” + annat. Efter 9 frakturer varav den sista gjorde så att näsan sprack & de stödjande metallbitarna föll ur – 1 framtida operation typ MER omfattande än bara “lappa&laga” VAR inplanerad & oundviklig så att den kunde fungera bättre utöver att bara “se mer normal ut”. Klokt nog insåg M fördelen m att vänta till karriären va över. OperationsBlåmärken inkl smärta vid vigsel vore mkt svårare att trolla bort Ngt som A kanske ej tänkte på då det föreslogs inför Br-Dagen. Utseende-fixerad verkar va det sista A är, klokt nog


 55. G 48 skriver: 30 juli, 2013

  #47 Birgitta
  “Kvinde er kvinde værst”, det cementerer dine kommentarer igen og igen, blot ikke hvis de handler om Madeleine, hun er jo guddommelige i dine øjne. I mine mangler Madeleine totalt en klassisk prinsesseopdragelse, men opfører sig som en spoleret overklassekvinde, hun er på alle måder prinsesse Annes diametrale modsætning, nu som 30 årig og sikkert også som 60+.
  Hvor heldig Sverige er, først at have dronning Silvia og senere Victoria i samme rolle. Så kan lille ‘Sessan’ fortsætte sit ikke-kongelige, men typiske high society life i New York, Florida og Gstaad, sammen med det øvrige jetset, men uden andre kongelige.


 56. Linnea skriver: 30 juli, 2013

  37 Johanna Pohjanen Hollsten.Tack! Blir glad för Dina ord!


 57. Lina skriver: 31 juli, 2013

  Detta bar hon ca 1985. Kanske tidigare. Minns påfåglarna tydligt. Kappan också. Återbruk.


 58. Hm skriver: 31 juli, 2013

  # 52 Ja, jag är ju inte expert på plastikkirurgi.


 59. Margrethe Søgaard skriver: 31 juli, 2013

  #17 emma_h og # 18 Linnea

  Bravo!


 60. Ellinor skriver: 31 juli, 2013

  Hva om de kongelige damer kledde seg i burka alle sammen??
  Da hadde det blitt lite å skrive om på SvD`s forum…..
  Thi hi……..


 61. Olga skriver: 1 augusti, 2013

  Har respekt för kvinnor som vågar att gå den naturliga vägen …
  P. Anne har alla möjligheter och råd men vägrar plastoperera sig…
  det krävs ett visst mod och stark självkänsla att gå mot strömmen – dagens evigt-ung idealet…


 62. emma_h skriver: 1 augusti, 2013
 63. Hanne J skriver: 1 augusti, 2013

  Naturlig eller ej, jeg synes Anne ser dødkedelig ud med den samme uklædelig frisure, som hun må have haft i mindst 30 år.
  Prinsesse Anne kan i realiteten også være ligeglad med, hvordan hun ser ud/holder sig, hun har aldrig skullet ud og søge job på arbejdsmarkedet. Nu ville PA, 63 år, nok være på efterløn i dag, men udseendet og personligheden betyder utroligt meget, når man ansætter en person, og for mig signalerer Anne en person, som ikke er særlig villig til at omstille og forny sig.
  Jeg siger ikke, at man skal lade sig plastikoperere, det ville jeg aldrig turde selv, men en ny frisure, en mere moderne tøjstil og lidt make up er vel ikke at sætte naturligheden helt over styr … eller hur?


 64. Hanna skriver: 2 augusti, 2013

  Hänvisar till mitt förra inlägg o emma_h s länk #62#
  Varför slösa och slänga när man kan återanvända även om det gått 30 år eller mer? Kungahuset vinner på att ha även denna typ av personligheter som gör något många vanliga dödliga aldrig skulle göra. Figur och frisyr samma sak.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar