Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Anne fyller 60 år idag!

15 aug, 2010, 10:04 
Agneta Nisbeth
Annons
Anne
Anne-kappa

Prinsessan Anne fyller 60 år idag. Det kommer att firas på alla sätt hemma i England. Vi vill passa på att önska prinsessan en trevlig födelsedag.

Annons

Prinsessan Anne är den hårdast arbetande brittiska kungligheten av dem alla och hon är en mycket duktig ryttarinna. Hon tog som bekant hem en medalj i OS 1976 i lagritt. Men när det gäller mode ligger hon tyvärr lite på efterkälken. Prinsessan Anne har faktiskt blivit utnämnd till världens sämst klädda kvinna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Snart farmor

Fast vi tror nog inte att prinsessan bryr sig speciellt mycket om detta. Hon har andra saker att tänka på, om några månader blir hon farmor då sonen Peter Phillips och hans maka Autumn väntar sitt första barn. På bilden här ser vi Anne möta några soldater i Harrogate i torsdags, i en blå-gul hatt och en matchande kappa.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Annons