Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Anne har varit flitig på sistone

21 jul, 2009, 14:17 
Agneta Nisbeth
Ibland ser man inte mycket av henne i de brittiska kungaspalterna, men faktum är att prinsessan Anne är en mycket flitig kvinna. På bara en dryg vecka har hon besökt fem olika platser i kungariket, från Skottland i norr till huvudstaden London.
Annons

Prinsessan Anne kämpar på. Det har varit riktigt många uppdrag den senaste tiden. Först var det ett besök i Northumberland och historiska platsen Dilson. Sedan bar det av till ett nytt bibliotek som skulle invigas.

Någon dag senare fick hon äran att vara kunglig gäst under en kricketmatch i London.

Hästtävling i Windsor

Sedan bar det av till Glasgow i Skottland där hon skulle vara med vid den högtidliga starten av byggandet av av Storbritanniens två största krigsfartyg någonsin, HMS Queen Victoria och HMS Prince of Wales. Visst ja, prinsessan Anne hann också med besöka en hästtävling i Windsor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: TT

Annons