Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Antoinette begravdes idag i Monaco

24 mar, 2011, 17:17 
Agneta Nisbeth
Annons

Furst Rainiers syster prinsessan Antionette begravdes under torsdagen och naturligtvis fanns hela furstefamiljen på plats i Notre-Dame-Immaculee katedralen i Monaco.

Prinsessan Antionette avled, som vi tidigare berättat, i slutet på förra veckan efter en längre tids sjukdom, hon var furst Raniers syster, född 1920.

Annons

Begravningsgudstjänst

Idag torsdag höll Monsignor Bernard Barsi en begravningsgudstjänst för den 90-åriga prinsessan i Notre-Dame-Immaculee katedralen i Monaco.

Caroline och Stéphanie

Och givetvis fanns hela furstefamiljen på plats, som furst Albert och Charlene Wittstock, prinsessan Caroline med sina barn och prinsessan Stéphanie med sina barn. Alla klädda i mörka kläder som sig bör – och som ni ser på bilderna – bar de kvinnliga gäster huvuddukar, svarta spetsslöjor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons