Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Astrid har spring i benen...

09 nov, 2011, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Astrid i löpardress

Den belgiska prinsessan Astrid ligger verkligen inte på latsidan. Häromdagen var hon energisk nog att springa New York Marathon.

Ni ser henne här på väg mot målet efter ett svettigt maraton, prinsessan Astrid lyckades ta sig runt New York Marathon i helgen.

Med henne  i USA ska också maken prins Lorenz och sonen prins Amedeo varit. Fast vi har tyvärr inte fått några bilder på dem.

Annons

Vi har nu fått resultaten av tävlingen och snabbast av alla blåblodiga var Hollands prins Pieter-Christiaan, son till prinsessan Margriet. Hans tid var imponerande 3 timmar och 34 minuter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Från Belgien deltog prinsessan Astrid, hennes make prins Lorenz och deras snygge son prins Amedeo. Vältränade 25-årige Amedeo susade förbi mamma och pappa med den utmärkta tiden 3 timmar och 39 minuter.

I familjetävlingen kom Lorenz god tvåa med 4 timmar och 23 minuter och mamma Astrid avverkade de 42 195 meterna på 5 timmar och 52 minuter. Inte illa för en 49-årig kvinna som aldrig deltagit i ett maratonlopp tidigare!

Av Agneta Nisbeth och Eva Åström

Foto: IBL

Läs även:

Annons