Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Beatrices pojkvän en riktig svärmorsdröm

20 jun, 2007, 11:03 
Av
Det är inte bara prinsarna William och Harry som håller partyflaggan högt i det engelska kungahuset! Lillkusinen prinsessan Beatrice vet också hur man svidar om för en helkväll på Londons gator och torg.
Annons

 

Beatrice har fått smak på kroglivet, men mamma Sarah Ferguson och pappa prins Andrew kan i alla fall glädjas åt att dottern alltid eskorteras av den ständigt lika välkammade, korrekt klädde och tandkrämsleende pojkvännen Dave Clark, 24, en riktig svärmorsdröm, tillika god vän med prins William.

Brittisk-amerikanske Dave kommer från en mycket välbärgad familj, och efter studier vid Bowdoin University i Massachusetts har han landat på miljardären sir Richard Bransons kontor där han arbetar med rymdturism.

Beatrices pojkvän kommer att gå långt

– Dave är en smart, snygg kille som verkligen passar bra ihop med Beatrice. Han kommer att gå långt, även om han inte är så förtjust i publicitet, berättar en källa för brittisk press.

I sommar firar Beatrice och “Dashing Dave” ett år som kärlekspar och häromkvällen sågs de unga tu lämna 24 Club i Soho i London med idel glada miner trots att klockan passerat två-strecket.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För några veckor sedan festade Beatrice och Dave loss i glada vänners lag med en ansenlig mängd vodka och glada snurr på dansgolvet på innestället Boujis i den engelska huvudstaden. Och detta till råga på allt ihop med en så osannolik dryckesbroder som fördettingen Jermaine Jackson. Nog vet Beatrice hur en slipsten ska dras när mörkret faller över Londons klubbvärld!

 

Annons