Prinsessan Beatrice dejtar miljonär: ”Jag har aldrig varit lyckligare”

Prinsessan Beatrice

Lillasyster har precis gift sig och prinsessan Beatrice är förälskad. Nu har hon presenterat nya pojkvännen för mamma och pappa.

Kanske blir det snart ett nytt kungligt bröllop i Storbritannien? Britterna hoppas att prins Andrews äldsta dotter snart ska bjuda på en lika fin ceremoni och fest som Eugenie. Prinsessan Beatrice, 30, har inte gjort annat än att gå på klubb, dansa och leta efter en bra och trevlig framtida man. Nu har hon funnit honom. Han har ett italiensk-klingande namn, Edoardo Mapelli Mozzi, 34. De träffades en månad före prinsessan Eugenies bröllop via gemensamma vänner och en källa i den inre kompiscirkeln har sagt till The Sun ”att det var perfekt kemi mellan dem på en gång”.

– Jag har aldrig varit lyckligare, har Beatrice avslöjat.

Prinsessan Beatrice åker uber

Beatrice och Edoardo har redan hunnit resa på kärleksresa tillsammans. Nu har de varit tillsammans i två månader och många är förvånade över att relationen spinner på så fort.

– Det kan bli bröllop när som helst! säger en av vännerna.

Men frågan är om drottningen tycker att prinsessan Beatrice kavaljer är särskilt lämplig som blivande äkta man. Han har nämligen varit gift och har ett barn med en annan kvinna. Men mamma Fergie har redan godkänt honom. Han ser trevlig ut och har dessutom ett fett bankkonto, något som Beatrice mor sannolikt tycker är positivt med tanke på hur hon själv har fått kämpa för att få ihop ekonomin.

Fergie

Och prinsessan Beatrice är upp över öronen förälskad i Edoardo. Han är multimiljonär och arbetar med fastigheter i USA. Man kan tänka sig att han skickar en tjusig limousine för att hämta sin kungliga flickvän. I stället hoppade Beatrice in i en vanlig Uber, när hon senast kom och hälsade på honom i Los Angeles. Prinsessan är sparsam och använde sig av uberappen när hon landade på flygplatsen. Inga dyra vanor där inte!

Inga grälla färger

Plaggen med de grälla färgerna lämnade hon hemma i London. Hon bar en svart, midjekort kjol med en prislapp på 1 900 kronor i design Misha Nonoo. Liknande kjol har vi sett på hertiginnan av Sussex. Beatrice toppade looken med en svart läderryggsäck och hade håret i mjuka lockar och hade valt en vit t-shirt och ett par skor i marinblått. Beatrice såg strålande lycklig ut. Undra på det. Hon har haft det tufft sedan det långa förhållandet med expojkvännen Dave Clarke tog slut. Just som alla trodde att de skulle förlova sig, gick de istället skilda vägar.

Se filmen här

Här kan ni se fler bilder på paret, som spås gifta sig inom kort. Man får hoppas att kärleken håller den här gången.

https://www.youtube.com/watch?v=R25pc7r8w1Q

Läs också:
Mysteriet med Meghans diamantörhängen – hovet vägrar svara

Foto: IBL