Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Just nu: Prinsessan Beatrice har förlovat sig!

26 sep, 2019, 12:18 
Margareta
Beatrice
Nu har de förlovat sig, prinsessan Beatrice och hennes pojkvän, Edoardo Mapelli Mozzi.
Annons

Nu har de förlovat sig, prinsessan Beatrice och hennes pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi, det skriver det brittiska hovet på Instagram. Och gissa om prinsessans föräldrar, prins Andrew och Sarah Fergie Ferguson är lyckliga just nu!

–Hertigen och hertiginnan av York är glada över att kunna berätta att prinsessan Beatrice och Edoardo Mapelli Mozzi har förlovat sig.

Andrew Fergie Beatrice

Förlovningen ägde rum i Italien

Förlovningen ägde rum i Italien tidigare denna månad, kanske var det i samband med bröllopet i Rom och sedan på en utflykt till den underbara semesterön Capri.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

–Jag är uppspelt över att kunna avslöja att jag förlovat mig med Edo, skriver Beatrice på twitter.

Bröllopet kommer att äga rum nästa år, men exakt var och när får vi ännu inte veta. Det kommer i sinom tid, skriver hovet. Vi har hört ryktats om att den blivande brudens mor, Fergie, redan varit i Italien – närmare bestämt i Toscana – och spanat in platser för det kommande bröllopet. För att på så sätt hedra Edoardos italienska rötter och dessutom få en riktigt romantisk plats att vigas på.

edoardo-beatrice-insta

Foto av syrran

Fotografiet är taget av prinsessans syster prinsessan Eugenie som tydligen var den som bäst kände paret – för att få de perfekta bilderna.

Annons

Vi har också fått ett citat från den brittiska prinsessan och hennes blivande make:

–Vi är extremt lyckliga över att dela denna nyhet, om vår förlovning. Vi är bägge så tacksamma över att börja vårt gemensamma liv och vi kan bara inte vänta på att få gifta oss.

beatrice edoardo

Att paret skulle förlova sig var ganska väntat – men att det skulle ske nu – ett år innan bröllopet kanske var något mer oväntat.

–Vi delar många gemensamma intressen och värderingar vilket är bra för våran framtid och vårt liv tillsammans, fyllt av lycka och kärlek, skriver paret.

Annons
Edoardo Mapelli Mozzi Beatrice

Det finns också några fina svartvita bilder som vi precis fått från Storbritannien – dessa har dock plåtats av en proffsfotograf Misan Harriman och de togs på Royal Lodge, Windsor Great Park berättar det brittiska hovet.

Fergie och prins Andrew har gemensamt gått ut och berättat om sin stolthet och lycka över förlovningen.

–Vi är lyckliga föräldrar till en underbar dotter som nu funnit lyckan i en god vän och lojal ung man.

Foto: Instagram/Brittiska hovet samt TT

Annons