Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Beatrice gör nu som sin syster...

25 feb, 2015, 10:06 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
eugenie-beatrice-ste

Prins Andrews och Fergies döttrar, prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice har bägge flyttat från hemlandet.

Prinsessan Madeleine med familj har som bekant lämnat livet i New York till förmån för Sverige. Det ser ut att bli precis tvärt om vad det gäller de brittiska prinsessorna Eugenie och Beatrice. Prinsessan Eugenie, 24, bor sedan en tid tillbaka i New York för att jobba på auktionsfirman Paddle 8. Nu gör syrran samma sak, flyttar till USA.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beatrice-dave-clark-ste

Prinsessan Beatrice med sin pojkvän Dave Clark.

Annons

Det är tidningen People som berättar att prinsessan Beatrice, 26, nu har packat sina väskor för att flytta över Atlanten och bosätta sig i New York. Tidningen uppger att Beatrice ska lära sig mer om finanser. Sedan hon slutat sitt jobb på Sony Europe har hon och pojkvännen Dave Clark roat sig med att lyxsemestra lite här och där över världen. Något som hon också fått rejäl kritik för. Men nu blir det i alla fall ändring på den punkten, inga mer skidsemestrar i alperna eller sol i Karibien på ett tag…

andrew-eugenie beatrice-ste

Prinsessorna med sin far prins Andrew.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons