Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Beatrice och pojkvännen Dave ska springa ett udda maraton

14 mar, 2010, 14:49 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Beatrice och Dave Clark.
Prinsessan Beatrice och Dave Clark.

Prinsessan Beatrice och hennes pojkvän Dave Clark ställde bägge upp för ett välgörenhetsjippo häromdagen i London. De gjorde reklam för Team Caterpillar som tänker springa som en enda lång fjärilslarv under Virgin London Marathon…

Den 21-åriga prinsessan Beatrice och hennes pojkvän Dave Clark ses här göra reklam för Team Caterpillar på Kensington Roof Gardens häromkvällen. Bakom hela evenemanget står miljardären Richard Bransons bägge barn Sam och Holly Branson.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan med pojkvän och Bransons barn, Holly och Sam.
Prinsessan med pojkvän och Richard Bransons barn, Holly och Sam.

Prinsessan och pojkvännen kom också i den officiella t-shirten som ska visa på deras engagemang i 2010 Virgin London Marathon. Men denna gång är det inte tänkt att man ska springa en och en, nej här ska alla vara sammanlänkade i en enda lång fjärilslarv, därav namnet caterpillar. Gänget som nu är uppe i 32 personer, hoppas också på att hamna i Guinness Rekordbok.

De ska sedan skänka pengarna som de dragit in till olika välgörande ändamål. Och prinsessan själv ska givetvis delta, tillsammans med Dave. Det har redan kommit bilder på henne när hon, Dave och 30 andra tränade löpning, alla sammankopplade med ett långt snöre.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Annons