Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Beatrice med pojkvännen i Karibien

03 jan, 2014, 08:05 
Annons
Beatrice-1

Prinsessan Beatrice firade nyår på soliga St Bart med pojkvännen Dave Clark och en handfull vänner.

Hemma i London väntar gravid Zara Phillips på att vattnet ska gå. Det vankas ny baby i det brittiska kungahuset. Hennes kusin, prinsessan Beatrice, är på andra sidan jordklotet och går inte i babytankar – än.

Beatrice-

Men kärleken är det knappast något fel på. Drottning Elizabeths barnbarn Beatrice och pojkvännen Dave Clark har sällskapat i många år nu och verkar ha bestämt sig för varandra.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beatrice-2

Inte har de några sysselsättningsproblem heller. Sol och bad stod högst på önskelistan i år igen. Här ser vi paret med vänner på en solig strand på svensk-ön St Bart i Västindien.

beatrice

Prinsessan Beatrice och Dave Clark bodde på en lyxjakt under semestern. Båten tillhör multi-millionären, stål-magnaten Lakshmi Mittal.

Annons
Bea

Hans son är god vän till prinsessan Beatrice och bjöd henne och vännerna på en drömtillvaro i Karibien.

Beatrice-4

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

 

 

 

Annons