Prinsessan Beatrice stora miss - skar popstjärnan blodig med svärd

Prinsessan Beatrice har begått en stor tabbe. Under en fest låtsades hon adla popstjärnan James Blunt - och skar Ed Sheeran med svärd i ansiktet.
Prinsessan Beatrice

Prinsessan Beatrice råkade skära popstjärnan Ed Sheeran med ett svärd.

Vad drottning Elizabeth säger om den här historien är oklart. Men en kvalificerad gissning är att hon inte är särskilt road. Hennes sondotter Beatrice har nämligen gjort bort sig ordentligt under en fest med brittiska popeliten på Royal Lodge i Windsor.

Enligt uppgifter till The Sun och Hello Magazine var sångaren James Blunt på bra humör och skojade med prinsessan Beatrice om att han ville bli adlad. Unga Beatrice, vars far Andrew nyligen frågade sin mamma drottningen om inte döttrarna kunde få representera mer för kungafamiljen, gick Blunt till viljes och höjde ett svärd för att förläna honom på låtsas. Vad Beatrice inte såg var att popstjärnan Ed Sheeran stod bakom henne och svärdets egg skar in i hans kind.

Enligt brittiska tidningar fick Ed Sheeran föras till sjukhus där såret syddes.

– Prinsessan var naturligtvis upprörd och alla pratade om det, men hon och Ed pratade ut och allt är bra, säger en person med insyn till Hello.

Ed Sheeran

Ed Sheeran fick sy några stygn, men mår bra.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.