Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Beatrice stora miss - skar popstjärnan blodig med svärd

29 nov, 2016, 09:00 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Beatrice har begått en stor tabbe. Under en fest låtsades hon adla popstjärnan James Blunt - och skar Ed Sheeran med svärd i ansiktet.
Annons
Prinsessan Beatrice
Prinsessan Beatrice råkade skära popstjärnan Ed Sheeran med ett svärd.

Vad drottning Elizabeth säger om den här historien är oklart. Men en kvalificerad gissning är att hon inte är särskilt road. Hennes sondotter Beatrice har nämligen gjort bort sig ordentligt under en fest med brittiska popeliten på Royal Lodge i Windsor.

Enligt uppgifter till The Sun och Hello Magazine var sångaren James Blunt på bra humör och skojade med prinsessan Beatrice om att han ville bli adlad. Unga Beatrice, vars far Andrew nyligen frågade sin mamma drottningen om inte döttrarna kunde få representera mer för kungafamiljen, gick Blunt till viljes och höjde ett svärd för att förläna honom på låtsas. Vad Beatrice inte såg var att popstjärnan Ed Sheeran stod bakom henne och svärdets egg skar in i hans kind.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt brittiska tidningar fick Ed Sheeran föras till sjukhus där såret syddes.

– Prinsessan var naturligtvis upprörd och alla pratade om det, men hon och Ed pratade ut och allt är bra, säger en person med insyn till Hello.

Ed Sheeran
Ed Sheeran fick sy några stygn, men mår bra.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons