Prinsessan Beatrices hemliga bröllopsresa – mitt under coronakrisen!

Från början planerade prinsessan Beatrice och Edoardo att skippa smekmånaden helt, men i sista stund packade de bilen och åkte iväg.
Slå på ljud

Prinsessan Beatrice och Edoardo började förra året planera för ett pampigt bröllop som skulle ägt rum i maj i år, men sedan kom coronaviruset och förändrade allt. Istället valde de att ha ett litet, hemligt bröllop på Windsor Castle med endast 20 gäster, däribland drottning Elizabeth och prins Philip.

Beatrice och Edoardo är på smekmånad i Frankrike

Nu avslöjar Daily Mail att paret strax efter bröllopet rest iväg på en liten, men mysig smekmånad. Enligt uppgifter till tidningen ska flera turister ha sett Beatrice och Edoardo i södra Frankrike. Paret sågs köra omkring i en liten men fullpackad bil och Edoardo satt bakom ratten. “De såg ut som vilket par som helst och njöt av sin vackra färd”, säger ett vittne till Daily Mail.

Beatrice och Edoardo

Beatrice och Edoardo befinner sig just nu på smekmånad i södra Frankrike.

Eftersom många länder har strikta reserestriktioner fanns det inte så många alternativ till bröllopsresa och enligt en källa till Daily Mail ska Beatrice och Edoardo planerat att struntat helt i att åka på smekmånad, men ändrade sig i sista stund. Så de packade bilen och begav sig söderut för en mysig roadtrip tillsammans.

Slå på ljud