Prinsessan Beatrices lyckliga dag - se förlovningsringen!

Prinsessan Beatrices lyckliga dag - se förlovningsringen!

Se förlovningsringen! Och hör mamma Fergies jublande lyckliga ord!

Gnistrande briljanter modell jättestora: 3.5 carat. Gosh, vilken ring! Och det är fästmannen själv, blivande prinsessmaken Edo Mapelli Mozzi, 35, som har designat den, dock med assistans av den brittiska juveleraren Shaun Leane.

Nu glittrar den på prinsessan Beatrice vänstra ringfinger, under megastort jubel från hela hennes familj:

– Beabea – wow! Jag är så lycklig för dig älskade storasyster och kära Edo! Det här har vi väntat på länge och ni två är menade för varandra, säger prinsessan Eugenie.

Och mamma Fergie – hon är bara helt euforisk lycklig över att hennes äldsta dotter och hennes nya fästman har sagt ja till varandra. Och över att yngsta dottern höll i kameran!

Prinsessan Beatrices förlovningsring är designad av fästmannen Edoardo Mapelli Mozzi i samarbete med juveleraren Shaun Leane.

Nyförlovade – och lillasyster Eugenie tog bilden! Prinsessan Beatrice har jättebriljanten på fingret, och förlovningsklänningen kommer från Zimmerman.

– Beatrice och Edo ville verkligen att hon skulle föreviga det här lyckliga ögonblicket i deras liv.

Mitt i förlovningsyran väljer mamma Fergie och pappa Andrew också att gå ut med en gemensam kommenter, trots att de officiellt är skilda:

Fergie: ”Vår underbara dotter och hennes lojala fästman!”

– Det är med stolthet som vi har sett deras förhållande utvecklas och vi är överlyckliga över att Beatrice och Edoardo har förlovat sig. Vi är så stolta föräldrar till denna underbara dotter som har funnit sin kärlek och själsfrände i en helt och hållet lojal och hängiven ung man. Vi sänder dem våra varmaste välgångsönskningar för deras gemensamma framtid som familj.

Prinsessan Beatrice och Edoardo Mapelli Mozzi på de officiella förlovningsbilderna.

De svartvita förlovningsbilderna är tagna i Windsor Great Park.

De svartvita bilderna är tagna av Misan Harriman hemma hos Beatrice pappa prins Andrew på Royal Lodge i Windsor Great Park.

Och förlovningsfotografen är lika jublande glad som alla andra:

– Allt stämmer när prinsessan Beatrice och Edoardo är tillsammans och det är exakt vad jag fångade med min kamera. det var en ära att få se och dokumentera en sådan kärlek.

Den blivande brudgummens familj har förstås också lyckönskat.

”Prinsessan Beatrice och Edoardo – som gjorde för varandra”

– Vi är innerligt glada över Edoardos och Beatrices förlovning! Vi har känt Beatrice ända sedan hon var en liten flicka och Edo och Beatrice är som gjorda för varandra. Alla kan se deras lycka och deras kärlek. Deras band är otroligt starkt och deras äktenskap kommer bara att förstärka denna underbara relation ytterligare, säger Edoardos föräldrar Nikki Williams-Ellis och Alessandro Mapelli Mozzi.

Prinsessan Beatrice förlovningsring, designad av hennes fästman Edoardo Mapelli Mozzi och juveleraren Shaun Leane.

Förlovningsringen.

Foto: Instagram.